|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 600גרם אורז-150פחמימה
10פרוסות לחם-150פחמימה 6 בננות-150פחמימות. אל תדאגו מקסימום השרותים שלי תמיד פנויים.. :):):):) כי כשאני אוהב אוכל אני יכול לאכול אותו כמו שצריך בלי לדלג על ארוחות,כשאני אוכל ש''ש אני מנסה לדלג על ארוחות וכ'ו.. אתם אומרים זה סבבה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זה בסדר. אתה יכול לאכול גם רק לחם אבל ישעמם לך...
אני מבסס את כל הפחמימות שלי על : לחם, אורז, ש"ש וסוכר ענבים, זהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה המון בננות..
תנה באמת לבסס על לחם אורז וסוכר ענבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 6 בננות אתה לא יוצא מהשירותים חודש .. חחחחח
ובחיאט ראבק - תכתבו פירות .. למה פרות למה ? איזה פחמימה יש בפרה האחרונה שאכלתם (אל תענו) ? ולמה אתה צריך כ"כ הרבה פחמימה ?
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח אני צריך פחמימות בגלל שאני עושה מסה מלוכלכת אחי,וש''ש זה פשוט דוחה,פשוט אין מילים.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 450 גרם פחמימה זה הרבה?..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא הרבה בכללי, אבל זה רק משלושה מקורות .. משער שיש לו עוד כמה וכמה דברים בתפריט.
לפותח האשכול - בכל מקרה.. זה משעמם ומגעיל לאכול כל הזמן אותו דבר (+אתה תהיה בעצירות חודש), למה אתה לא יכול לגוון ? מה רע לך בתפוחי אדמה, פירות אחרים, פסטה, סוכר ענבים וכו' .. ? ומה הקטע עם המסה המלוכלכת?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע אחי אני מגוון מאורז לפסטה,מבננות לתפוחים לפעמים,מלחם לפיתה וכ'ו.
למה 465פחמימה זה לא הרבה? זה יוצא יותר מ 55% בתפריט,ואני שוקל כולה 62-63. מסה מלוכלכת זה בגלל שאני לא מאמין במושג "מסה נקיה" ועוד עם כל שיטות הדיאטה המתקדמות בתחום ה Bb ..אז אין בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה יפה,אבל זה לא ריאלי(לדעתי) לעשות דבר כזה,כי כמה זמן אתה תצליח להחזיק מעמד?
זה אותו אוכל,וזה אוכל עם לא הרבה טעמים אז זה ימעס לך ממנו..אני לא מאמין איפלו שתצליח להחזיק חודש...דבר שני זה מלא כסף..אתה צריך להזמין שקים של אורז.. ואני לא יודע אם יצא לך לנסות לאכול 6 בננות? או 10 פרוסות לחם? נגיד אתה תוכל 6 בננות,מה שכן יש מצב שתיהיה לך עצירות..אתה צריך 6*7= 35 בבנות בשבוע.. 10 פרוסות לחם,אני מאמין שאתה תצליח לאכול את זה(תוריד את זה עם מקסימום עם מים..) אבל לאכול 600 גרם אורז? אחי..אני לא יודע אם יצא לך לראות מזה 600 גרם אורז מבושל...קשה לי להאמין שאתה תכניס את זה לגוף שלך...סה"כ אתה לא מכונה..ואתה לא נראה לי גם רגיל לכמויות האלו של אוכל ככה ש465 גרם פחמימות ביום זה ממש ממש קשה,יקר ואני לא יודע עד כמה זה טוב...מה התפריט שלך נכון לעכשיו?
![]() |
#10 |
|
![]() אחי מה יש לך ?
מה הבעיה להגיע ל-450... שתי ארוחות עיקריות כל ארוחה 200 גרם אורז במשך היום פרוסות לחם ועם האורז פשוט תוסיף תפוחי אדמה.... בין הארוחות שים בננה או שתיים.... בקלות אתה מגיע ל-450...
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סה"כ התפריט שלו זה בטח 4000-5000 קלוריות..זה רצח..והוא שוקל 60...
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה זה טעות לדעתי להכניס 5000 קלוריות שאתה שוקל 60 אחי רק שתדע זה ממש אבל ממש טעות זה כבר לא מלוכלכך זה יותר מזה...
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אל תדאגו אחים שלי,אני אוהב את השירותים יש לי שם כבר ספריית קומיקסים :):):):)
אני לא אוכל 5k קלוריות,אני אוכל 3k.. וזה סבבה ה Bmr שלי 1700 ואני גם עושה אירובי במכון וכ'ו. התפריט שלי ככה בערך: 150חלבון-600קלוריות 465פחמימות-1860קלוריות 60שומן-540קלוריות הכל יחד 3000קלוריות.. אני פשוט לא סובל ש''ש,ומי שעשה את הש''ש הוא חולה נפש! מה הוא הכניס לשם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה תפריט גרוע..
אין המספרים לא יוצאים הגיונים..אין פה יחס אין פה כלום..אתה סתם מרביץ פה פחמימות,שאני לא יודע מה תעשה איתם... דבר ראשון,אמרנו אתה שוקל 62 נכון? אז 62*3 = 186 גרם חלבונים - זה המקסימום שלך שאתה צריך..155 זה המינימום,אתה לא מגיע אפילו למינימום חלבונים בתפריט שלך. אחי תקרא את זה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 תסכל פה תפריטי מסה: http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=298 עריכה: שמע אחי,אולי אתה יודע משהו שאני לא יודע...אבל פשוט התפריט שלך לא נראה לי הגיוני ..
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אה? אחי אני עושה פי 3 משקל גוף זה יוצא לי 150 כשההמצלה זה 2גרם חלבון לכל קילו גוף,וקראתי את המאמר המון פעמים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו תראה,הפחמימות.. כרגע היחס שלך הוא כזה: 62% - פחמימות. 20% - חלבון. 18% - שומן. (סה"כ אמרת 3000 קלוריות). לפי הנתונים, אתה צריך להוריד מהפחמימות ולהוסיף לחלבון,לשומנים,עכשיו אפשר גם להבין למשקל שלך 3000 קלוריות זה יותר מידי. אתה יכול להתחיל מסה מ 2500-2700 קלוריות .
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אההה אוקי הבנתי אחי,פשוט הלכתי לפי הסבר אחי (גרם שומן לכל קילו גוף,2גרם חלבון,והשאר פחמימה) אז לעשות שזה יהיה 15% שומן,30%חלבון,55% פחמיימה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי,אחוז הפחמימות שאתה צריך לצרוך,תלוי אני חושב,במהירות חילוף החומרים שלך או/ו בכמות אירובי אתה עושה או/ו באחוז השומן שלך...תעשה חשבון עם עצמך..ותזכור שפחמימות שלא תנצל יהפכו לשומן. אז תבחר לפי השיקול שלך 55% או 50%...
![]() |
#19 |
|
![]() צריך על כל קילוגרם מאסה רזה, בעיקרון
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|