|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ב4:50
שרואים את האנשים הולכים בבניין ואז פתאום יש פיצוץ וככל הנראה הורג אותם...מזעזע... =[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אם כבר סרטון על התאומים, מישהו יכול להביא את הסרט שמציג מספר קונספירציות כאילו האמריקאים פיצצו את בנייני התאומים בעצמם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אשכרה בכיתי ירד לי דמעות שראיתי את האנשים קופצים אל מותם
ומזה צמרמורות בכל הגוף והמוזיקה של רקוויאם לחלום בכלל הוסיפה לזה אין דברים כאלה ![]() פשוט זה לא בני אדם אין בכלל מה להגיד מי שעשה את זה לא בנאדם והמשפטים בסוף.. כל כך נכונים כל שנייה הם יכולים להכות שוב! נערך לאחרונה על ידי talll, 05-08-08 בשעה 04:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המוזיקה הזאת מפחידה אותי כל פעם מחדש..
שים לב לזה, ההוכחה שהיו פצצות בבנין מבעוד מועד http://www.youtube.com/watch?v=8n-nT...eature=related
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() סעמק ב-2:50 בערך שבנאדם מתוך הבניין מצבע שיחת טלפון ואומר tow broken windows ואחרי כמה שניות OMG ואז הבניין קורס.. איזה צמרמורת..
דניאלו ראיתי את הסרטון הזה אחי וואלה אין לי מה להגיד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פאק.. איזה מפחיד כשהוא בטלפון איתם והבניין מתרסק, והוא צועק oh god.. איזה מפחיד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שם אותם בכלל ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אני זוכר את היום שראיתי את זה בשידור חי בטלויזיה, זה היה נראה כמו סרט ... כמו סרט רע...
איזה קטע מטורף , כל פעם מחדש שאני רואה את זה , זה מזעזע אותי... כמה עצוב , איזה חיות אדם המפגעים האלה.. הם לא אנשים .. ![]()
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() כואב הלב לראות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() הייתי שם שבועיים לפני שזה קרה.
והייתי שם גם לפני חודש וחצי והתאומים מאוד חסרים!
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() DIABLO - הינה הסרט, אם זה בלי תרגום, תמצא עם תרגום - 100 % יש !
http://www.radicali.co.il/index.php?...id=42&Itemid=9 זה לצפיה אונליין, החלק הראשון של הסרט הוא על הנוצרות ... בערך באמצע הסרט הסיפור על 11 בספטמבר - מה שרצית ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
מטורף! לא צריך תרגום ... למדתי תיאולוגיה בזמנו, ומלמדים בדיוק את זה בעולם האקדמאי שתדעו לכם .. שהכל מקורו במצרים ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אשכרה ארמגדון.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() שום קונספירציות זה המוסלמים המציאו את השטויות האלה,ברור שהמוסלמים גרמו לזה והוכח שהם אלו שגנבו את המטוסים וגם הפיצו מיליון קלטות אח"כ,כאילו מה הסיכויים שהם וארה"ב ישתפו פעולה כדי לפגוע בארה"ב?
בגלל הנפט?תאמינו לי הנזק שנגרם לארה"ב באותה תקופה הוא הרבה יותר חמור מכל שוויו של הנפט.
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש עוד סרט, והבמאי מיקל מור ! אתה יודע שבן לאדן זה חבר של בוש לשעבר ? אתה יודע שמשפחת "בן לאדן" הסעודים, העבירו מאות מליונים למשפחת גורג' בוש ? בקיצור תראה את הסרט ! ארצות הברית זאת סכנה לכול העולם ! 1)אטום על יפן 2)וויטנם 3)אפגניסטן 4)אירק 2-3-4 = ללא סיבה וגם אירן על הכוונת ! נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 05-08-08 בשעה 11:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד אנחנו לא על הכוונת של ארה'ב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |