|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שלום לכולם,
בזמן האחרון אני מרגיש שאני צריך דירבון פסיכולוגי באימונים, ובכלל, שיעזור לי להתקדם. המחשבה על סייקל משחקת בי כבר הרבה זמן, ואני כאמור עדיין טבעי. אז החלטתי להזמין את המוצר Nano Vapor. (לא שאני משווה את זה לסייקל) ורציתי פה כמה חוות דעת של אנשים שהתנסו בלבד, ולא דיון על "האם הקפאין נוגד את הקראטין". קראתי המון תגובות על המוצר, המון חוות דעת מאנשים שניסו, ורובם ממש מרוצים. המוצר אמור לתת פאמפ רציני בזמן האימון ועלייה בריכוז ובכוח - שבסופו של דבר יובילו לעלייה במאסת שריר שזה מה שהכי חשוב ספורט (לא..?) המוצר עד כדי כך חזק שאחוז מסויים מהמשתמשים במוצר חווים בחילה או הרגשה לא נעימה בזמן האימון, אבל זה אחוז בודד וזניח מאוד. מאסל טק ידועים במחירים הגבוהים שהם קובעים למוצרים שלהם אבל מצד שני הם גם איכותיים ואמינים. כמו שאמרתי אין טעם לוויכוח על האם המוצר יעיל או לא. ואני מודע לכך שיש את האפקט הפסיכולוגי שמתחילים להשתמש במשהו, אבל הנסיון של האנשים עם המוצר קובע חד משמעית שהמוצר יעיל ואף יעיל מאוד. הנה תקראו בעצמכם - http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showth...ght=nano+vapor http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showth...ght=nano+vapor וזה רק 2 פוסטים מעוד כמה אלפים, המוני אנשים שניסו מגיבים, ומעידים על המוצר כמוצר מצויין. אני בכל אופן אתן לוג מפורט בלעדי לפורום ישראלבודי אחרי שאנסה את המוצר, ככה שתדעו גם ממקור רישמי. טוב ועכשיו כמה שאלות לחבר'ה שהתנסו/מנסים את המוצר: - אני שותה קפה לפני האימונים שלי, האם יש להחליף את הקפה בנאנו, או לשלב בין השניים? והאם שילוב בינהם יצור אפקט מוגבר או שיש מספיק קפאין במוצר עצמו..? - למשך כמה זמן אפשר לצרוך את המוצר, זאת אומרת האם צריך לעשות סייקלים של on ו off או שאפשר להשתמש בו באופן תמידי כאוות נפשי..? - האם חלה ירידה בכוח/מאסה/אנרגיה/נוזלים או כל דבר אחר בעת ירידה מהמוצר..? זהו, זה בעצם מה שרציתי לדעת, תודה מראש לעונים ! ![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|