|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אלבומין של ביצה הוא חלבון שמתפרק לאט? כמו קזאין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אלבומין מתפרק מאוד מהר, ונקלט טוב מאוד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בטוח? אני צריך תשובה 100%. כי קראתי בכמה מקומות שהוא נספג לאט. אני פשוט לא זוכר איפה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה משנה לך הספיגה?
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() אלבומין,חלבון הביצה הוא חלבון מאוד איכותי,ספיגתו ממושכת יותר מחלבון מי הגבינה.
כמו כן אין חשיבות לספיגת החלבון,אלא אם אתה נמצא בצום של 20 שעות. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|