|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קראתי על התופעה קצת באינטרנט, וראיתי שהדרך היחידה לפתור את הבעיה היא השתלת סחוס.(כל שאר השיטות פשוט מפחיתות כאבים.)
היה רשום באותם מאמרים שקראתי שההחלטה אם להשתיל או לא להשתיל תלויה הרבה בגיל ובמצב הבריאותי(לאנשים מבוגרים\לא בריאים לא יתנו לעבור את הניתוח. היום הייתי אצל אורטופד והוא אבחן שיש לי את הבעיה הנ"ל, ויצא לי לחשוב אם יש סיכוי שאני אעבור את הניתוח, הרי אני נחשב לצעיר ובריא, וכדאי לעשות כבר עכשיו ולא לחכות עד שהמצב יחמיר ואז אני אולי כבר לא אהיה כשיר לעבור את הניתוח. אם יש כאן מישהו שיודע כמה אחוזי הצלחה+מה הסיכויים שבכלל ימליצו לי על דבר כזה, אני אשמח לשמוע. תודע מראש..
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אין מושג את האמת אבל איך בדיוק נשחק לך הסחוס בגיל כזה צעיר?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() לא בנו אותי טוב
אין הסבר הגיוני, פשוט התלחילו כאבי ברכיים אחרי כדורגל+אחרי אימוני רגליים הפסקתי לאמן רגליים מאוד מוקדם ככה שאני בספק אם זה מזה. אף פעם לא עברי 60 קילו סקוואט בגלל הכאבים.. הם אף פעם לא היו חזקים במיוחד פשוט אני לקראת גיוס ואולי כדאי להוריד על זה פרופיל אחרי הכל לא בטוח שאני אסחוב גיוס קרבי או משהו עם הכאבים האלו
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני אריאל... אני מתאמן, בעיקר כדי להיות חזק
חדר כושר: גו אקטיב, בת ים
|
![]() כאבי ברכיים זה מנת חלקו של כל מי שמעמיס על הברכיים עומס יתר לאורך שנים, כמוני (ספורט, צבא, אימונים). יש דרכים יותר טובות להתמודד עם זה לפני שאתה נותן למישהו לחתוך אותך בניתוח: תרופות, פיזיוטרפיה, תרגילים תומכים, תחבושות מיוחדות...אני פשוט ממשיך הלאה עם הכאב, שם תחבושת. הרופאים מאוד אוהבים לשלוח לניתוח, זה קרה לי כמה פעמים...
ברור שיש לך סיכוי טוב להצלחה בגלל הגיל, אבל לכל ניתוח יש השלכות וסיכונים. תרגיש טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
כל הטיפולים שציינת תורמים רק לטיפול בבעיה ולא לפתרונה, אז לא עדיף לעשות את הניתוח כמה שיותר מוקדם כי אם אני אדחה אותו יכול להיות שבעתיד אני לא אהיה כשיר לעבור אותו? עוד שני שאלות בנושא: 1)כמה זה הגיוני שיציעו את זה לאדם שהמצב של הברך שלו לא גרוע מידיי 2)על איזה השלכות וסיכונים דיברת?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: tomer
עוסק ב:: איש סיסטם ותשתיות (רשת)
חדר כושר: הולמס פלייס - קניון רננים
|
![]() אני מכיר מישהו מרעננה שעשה את זה , והוא כבר 3 שנים רק בניתוחי תיקון כל כמה חודשים
אני הייתי בודק הרבה אופציות אחרות במקום לרוץ ישר לניתוח שלא ממש יודעים מה הסיכונים שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() במידה ויציעו לי, תיהיה בטוח שאני אבדוק את העניין לעומק. יש לי את הבן אדם המושלם להתייעץ איתו. כרגע אני רק מתעניין מהם הסיכויים שבכלל יציעו לי.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשאלות: 1. זה הגיוני: ההיגיון שלהם אומר שסיכויי ההחלמה שלך טובים יותר כשהברך שלך במצב סביר עדיין ואתה צעיר. 2. ניתוח, כמו כל ניתוח צריך להיות המוצא האחרון! הסיכון הכי חמור הוא זיהום, ברגע שהוא הופך לכרוני, אלוהים ישמור.אי הצלחה בניתוח יגרור המון ניתוחי תיקון, וכאבים וסיפור שאינו נגמר... במצב כזה, עדיף תמיד לקבל חוות דעת נוספת, מרופא אחר, זה לגיטימי ורצוי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() תודה רבה על התשובה, אני מעריך את זה.
ברגע שיציעו לי את זה אני מתכוון להתייעץ עם אחד שאני יותר תופס מהם בתחום. מי שמכיר את התוכנית של רפי קראסו בימי שישי ב103 fm ברדיו, אני אעלה לשידור ואתייעץ איתו, באמת שהוא האדם הנכון להתייעץ איתו.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עצת חינם: זה רציני מדי לתוכנית רדיו...אתה צריך שמישהו יעשה לך בדיקה רצינית, אולי אפילו mri. רק ככה תוכל להיות בטוח. רפי קראסו הוא בסדר והכל, לא פוסל אותו, אבל הוא לא יוכל לראות צילום בשידור...
העיקר תשמור על אופטימיות, זה גם עוזר מאוד, מנסיון :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אני אופטימי אל דאגה.
המצב לא גרוע כמו שזה נשמע.. אני מתפקד רגיל והכל(כדורגל וכו'), פשוט מפחד שזה יחמיר..
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|