|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז חזרתי להתאמן ב1 ליולי לאחר שבשנה האחרונה , הזנחתי את האימונים בגלל שהתחלתי ללימוד באוניברסיטה העיברית, הלימודים דיי לקחו לי את החיים ולא הצלחתי ללכת כמעט לחדר כושר על אף היותי מנוי לחדר כושר באוניברסיטה...התדרדרתי מ78 ק"ג על בערך 10-12 אחוז שומן ל 85 ק"ג על בערך 20 אחוז שומן....
הגעתי לשלב שבוא פשוט היה לי קשה להסתכל על עצמי והחלטתי לקרוע ת'תחת..הן מבחינת שיגרת אימונים והן מבחינת תזונה ולהלן תוצאות ביניים , תמונות מהיום: נתונים גיל 23.5 משקל 79 ק"ג גובה 178 ס"מ ![]() ![]() ![]() חג שמח ושנה טובה לכולם!! נערך לאחרונה על ידי EliPoG, 10-09-10 בשעה 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מסה, אהבתי את הידיים. תן דגש על גב לדעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() כן, גב תמיד היה מקום חלש אצלי..אני דיי צר...אני משתדל להשקיע בגב....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה דדליפטים ומתח יתנו לך גב ענק. תשקיע בתרגילים האלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים גדולות יחסית לשאר הגוף... תעבוד דחוף על גב ורגליים וכתף אמצעית(תנסה סמיט' משין-דחיקה מאחורי הראש).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד אחי תמשיך ככה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נראה סבבה, תן דגש לחזה
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה לכולם, אני אשתדל לשים דגש על גב וכתפים כמו שנאמר פה, לגבי החזה אני חושב שתמונה מטעה הנה תמונה קצת יותר טובה למרות שגם היא לא משהו...אני לבן מאוד לצערי (ושיזוף אינו אפשרי..אחרי המון ניסיונות..) ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() יפה מאוד יש בסיס די טוב.. יש לי שאלה, אתה גר בפסגת זאב, בקומה של עליית הגג חח?.. הבית הזה מוכר לבית שפעם חבר שלי השכיר שם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() שלילי לגבי השאלה שלך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוזר לעשות סקוואט אחרי פציעה אשמח לעזרה חברה כנסו. | The-Two | אימונים | 8 | 23-07-09 22:32 |
חזרה אחרי פציעה - אשמח לחוו"ד... | danielsn | אימונים | 1 | 28-12-07 17:48 |
תמונות שלי, אחרי חודשיים של עבודה | Darious | גלריות הגולשים | 14 | 08-07-07 21:33 |
השיא, אחרי 6 וקצת חודשי אימונים, אשמח לתגובות. | Crocker | גלריות הגולשים | 5 | 03-12-06 17:55 |
כאב באמות אחרי עבודה על דו-ראשי | בן21 | אימונים | 1 | 04-10-06 13:34 |