ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-03-11, 22:51   #1
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
ברירת מחדל פורום פתוח גוף תחרותי.

טוב אני מקווה שכולם ראו את הנושא שהוא ברור כשמש "פורום פתוח גוף תחרותי"לא קשה להבין עברית כל כך פשוטה ישירה ולעניין ....אגב לא רשמנו פורום פווארליפטינג כי יש לנו אחד ולא רשמנו פורום טרולים ושונאי ברזלים כי אנחנו לא רוצים אחד...תכל'ס אנחנו שאני אומר אנחנו אני מתכוון אלף מפתחי גוף בארץ (והרמה ללא ספק שלנו עאולה ברוך השם למרות צרקי עיניים למיניהם) שנית צוות ונציגי ישראלבודי הבית שמקבל את כל חברי הפורומים למיניהם ונותן להם במה וכבוד וחופש פיתוי.שלצערי לא כולם אבל הרבה אנשים מנצלים את זה לרעתנו ועל מנת להכפיש את שמנו ואת שמו של הענף שסוף סוף מקבל תנופה ומודעות .אז אני שואל למה ?כי צריך סיבה בשביל להזיק ואני יש לי כמה ניחושים שאולי לא ימצאו חן בעיני אחדיםו אני מוכן לספוד מהם אש כי תכלס הם סתם ליצנים ופיצרים שאין להם ביצים אפילו להזדהות...כולנו יודעים שישראלבודי הוקמה על ידי גיל גרנות בתקופה שלא ידעו מה זה חלבון בארץ וזו חברה ברוך השם מצליחה בזכות אמינותה ובזכות התוצאות בשטח ....(רוב מרי ישראל עברו מתישהו תחת ידיו של גיל גרנות.)מכאן באה הקנאה של כל מיני עשירים שחשבו שאם יפתחו כל מיני סניפים בכל מקום זה ישבור אותנו או לפחות ישוו את עצמם לגיל....טוב בעצם כספם זכותם שיעשו מה בא להם כל עוד הם לא משחקים מלוכלך משיבושם להם אבללללללללללל לאחרונה נודע מבפנים שהם פשוט בנו חולייה קטנה של כמה משועממים שפשוט מכפישים את שמנו אנו מפתחי הגוף בעיקר בישראלבודי בשביל להבריח מהפורום בילדרים בשביל כמה לירות....זה לא ייקרה אנחנו נשאר חזקים והפורום פה ישאר המוביל בתחומו בארץ..עובדה קיימת כולם קוראים ....את שאר המידע שאני מקבל מאותם אנשים אנחנו נשמור במערכת כולל את שמות המטרילים למיניהם יש לנו דברים אחרים לעשות במקום להתעסק בקקי...
עוד מילה שאולי תפתיע פה כמה אנשים להגיד לכם את האמת זה הפתיע אפילו אותי יש בפורומים במיוחד בפורום פיתןח גוף אנשים שרוקדים על שתי ואפילו על שלוש חתונות גם אלה יטופלו אנחנו לא מניאקים ואנחנו לא נעשה פה רשימה עם שמות.
עכשיו לענינו של ניגרי ניגרי אדם טוב איש משפחה וספורטאי...הבחור יותר תמים ממני מה לעשות? אבל אני לא אתן לאף בנזונה שעוד לא יצא מחיתוליו ללכלך עליו ...כל היום הוא מגן על הספורט בדרכו שלו מביא לכם תוצאות און ליין כתבות מעניינות על מפתחי גוף ישראלים ...נלחם בשחיתות בספורט הזה שיהיה כמה שיותר נקי... מה לעזאזל אתם רוצים מהחיים שלו?תשאלו שאלה עניינית הוא יענה באריכות אפילו....תבקשו עזרה אפילו מחוץ לפורום הוא יעזור אז דחיל רבקום תרדו ממנו....
אני מבקש בכל לשון של כבוד אנא מי שלא שייך לפה שיתפוס את הכיוון שלו ...מי ששונא בילדרים זכותו אבל תביע את דעתך מצידי בעיתון הכי גדול בארץ ....אגב אני לא כותב לכם לשם שינוי מעצבים אלא מכאב כבדו את המקום ואת מנהליו ...דברו בכבוד ...תהיו בניאדם...והכל יהיה בסדר.

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא