|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
אני בן 15 וצריך תכנית אימונים. נתונים: 1.80 מטר 78 קילו אחוז שומן ממוצע.... אין לי אפשרות לעשות סקוואט ודדליפט. ועוד שאלה, בתור מתאמן מתחיל ( חצי שנה בחדר כושר) על איזה טווח חזרות מומלץ לעבוד? בשריר קטן כמה סטים ואיזה טווח חזרות? שריר גדול כמה סטים ואיזה טווח חזרות? ועל איזה חלוקה מומלץ? Ab או abc? ואיך לחלק את השרירים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה תלא יכול לעשות סקוואט ודדליפט כי המדריך לא מרשה לך?
זה תרגילים שחייב בכל תוכנית אימון בלי קשר.. בכל מקרה לשאלה שלך עדיף כבר שתילך על ab ... סטייל 5-6סטים שריר גדול 3-2לקטן.. 4פעמים בשבוע abxabxx אימונים כבדים תנסה כל הזמן לעלות משקלי עבודה בתרגילים המורכבים.. שהתוכנית תיהיה מבוססת עליהם גם(סקוואט, ודדליפט(למרות שתלא יכול עדיף שתעשה),בנץ,חתירות,מתח,פרס,(לחיצת כתפים בעמידה תעשה גם מקבילים עם משקל אחלה של תרגיל ).. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 5-6 סטים לשריר גדול?? לשריר קטן אולי..
לשריר גדול תעבוד באיזור ה10-12 סטים.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם כמות כזאת של סטים הבנאדם לא יתקדם במשקלים בחיים.. ובנאדם שרוצה לגדול ולהתחזק חייב בראש ובראשונה לתכנן תאימונים שלו לפי התקדמות המשקלים בתרגילים המורכבים זה הכי חשוב .. זה למה כולם מחזיקים גם מהתוכיתss שמתקדמים בה במשקלים כל אימון (ss תוכנית מעולה אגב, אבל פשוט הבנאדם אמר שהוא לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט אז עדיף לו כבר ab..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט כי אני במכון בחינם ( פרוטקציה) ואסור סקוואט ודדליפט. ניסיתי הכל.
אני לא יעבור מכון כי זה בחינם |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שזה בחינם אתה מעדיף להישאר במכון האומלל שלך ולא להתקדם?
תעבור מכון מהר ותשלם או שלא תתקדם לעולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צודק ,לצבור כח ע"י מעט סטים יחסית, אבל גם על מעט חזרות.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי, ונגיד שאני יצליח לעשות סקוואט ודדליפט, תכנית?
אני לא רוצה שממש תכתבו לי תרגילים פשוט תגידו לי כמה סטים לשריר קטן, כמה לגדול, איך לחלק את האימונים וכמה חזרות מומלץ לכל שריר. תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימונים.. | bab | אימונים | 4 | 09-08-10 15:13 |
תכנית אימונים! | arad muallem | אימונים | 1 | 21-02-09 10:29 |
בקשת תכנית אימונים | Dvir1225 | אימונים | 2 | 17-07-08 14:21 |
תכנית אימונים | Bozaglo | אימונים | 3 | 11-02-08 21:14 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |