|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כבר מתאמן חצי שנה בערך במסה ואני ממש רוצה להגיד את הגוף,עכשיו התחלתי לאכול נכון ולשתות מים והכל,אבל שמתי לב לפני חודשיים שהשקעתי עשיתי בערך 12 סטים סה"כ לגב באימון bאז הוא התפתח וגם הכתפיים התפתחו לי אבל החזה לא התפתח לי מאז (ככה אני רואה) הוא והיד הקידמית בפיגור ואני לא יודע מה לעשות,לעשות בa ביום של החזה 12 סטים סה"כ במקום 9 סטים? כי המאמן אמר שבab מספיק 9 סטים אבל אני רואה שזה לא גודל,מה לעשות אני ממש רוצה לפתח אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 12 סטים???????
מקסימום 4 ועדיף 3! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עוד מתחיל אז הגנטיקה פה קובעת אין מה לשנות יותר מידי ואין דבר כזה ניפוח !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתכוון 12 סטים בסה"כ לחזה יענו 3 תרגילים של 4 סטים.
כי שמעו אני ממש רוצה להגדיל אותו,אני מתאמן כבר חצי שנה , בab לא עדיף לעשות 12 סטים לאיבר גדול ו6 לאיבר קטן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() זה שתעשה מיליון סטים לא עזור לך כלום.אתה רוצה להתקדם? תתחיל להרים משקלים כבדים. משקל כבד=יותר מאסת שריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה רוצה להגיד לי שאם אני עושה 3 סטים מוט חזה בשיפוע 0
ועוד 3 סטים פרפר ועוד 3 סטים חזה עליון זה מספיק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ss זה יקצר את התהליך של ההדרכה פה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תעשה בנץ פרס בלבד באימון חזה ותרים יותר משקל הזה יגדל לך הרבה יותר מאשר אם תעשה סתם מלא תרגילים. וגם שאתה עושה תרגיל אחד אל תעבור את ה8 חזרות, ואת ה4 סטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ניפוח חזה | yonni22 | אימונים | 6 | 25-05-11 20:38 |
שאלה בקשר לעבודה על החזה ועל החזה בכלל. | avishav1 | אימונים | 7 | 30-03-09 20:37 |
רוצה להתחיל לעבוד על עלייה במסה+ניפוח, עצות בבקשה | yaron111115 | אימונים | 6 | 11-08-07 18:22 |