|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני חדש פה, אני בן 16 , בתת משקל רציני כבר שנתיים שלוש ככה, אני גובה מטר שמונים שוקל 52 הבעיה העיקרית היא כנראה הגנטיקה שלי אני אמנם לא אוכל כמויות מטורפות של אוכל אבל עדיין אוכל כמו כל אחד פחות או יותר.. התחלתי ללכת לחדר כושר לפני כחצי שנה, התאמנתי פעמיים בשבוע קבוע בשלושה חודשים הראשונים.. ואח"כ ראיתי שאני בקושי עולה במשקל (שקלתי 49 לפני) ולכן הזנחתי את זה ומאז איבדתי תמוטיבציה ללכת ואני בקושי הולך לשם... השאלה שלי היא האם אני יכול בכלל לעלות במשקל בגיל הזה או שזה הגנטיקה שלי ואין מה לעשות.. אם כן איך לאכול ומה לאכול, והאם לעשות את זה בשילוב עם אימונים או שבלי כדי לא לשרוף קלוריות, אני אומר לכם דוגרי אני כבר לא מרגיש בנוח להסתובב ברחוב עם המשקל שלי.. ד"א האימונים שלי היו עם מכונות כמובן לא עם מוטות וזה, לא נראה לי גם שאני יכול להרים תמוטות האלה חח... בכל מקרה תודה רבה לעוזרים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ציטוט:
אם אתה שואף לעלות,המטרה הראשונה שלך בכלל לספור כמה אתה אוכל כי הרבה או +\- זה לא קנה מידה- תספור כמה אתה אוכל עכשיו בעזרת מחשבון קלוריות וכל יום תוסיף 300 קלוריות עד שאתה לא רואה עליה במשקל(וכשאתה רואה אותה והיא תשאר על אותו פתריט נגיד עכשיו חישבת ערכים וגילית שאתה צורך 1500 קלוריות, התחלת לחשב רציני ולהתאמן ועלית ל2000 ואתה גודל אז פשוט תשאיר את האוכל על ה-2000, אם אתה עוד פעם מפסיק לעלות, תעלה עוד פעם את כמות הקלוריות). אין לך ברירה רק לספור לספור ולספור, אנשים רגילים יכולים להתקדם ב+- כי לרוב זה + אצלהם ועם פלוס קלורי תמיד תגדל במסת שריר\תשמין, אתה HARDGAINER רציני אז הצעד הראשון זה לחשב כמה אתה באמת אוכל. כששתחיל לאכול בכמות המתאימה ולהתאמן אפילו אם חפיף אתה תגדל ואז אולי תקבל יותר מוטיבציה. שוב יש את הפקטור הגנטי שזה משפיע ברמות מטורפות אבל קודם תתחיל לספור ולעלות (אני מכיר רק אדם אחד שהתאמן 4 שנים רציני ופשוט גנטית הגוף שלו לא רוצה לעלות במסת שריר). http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97...7%95%D7%AA.php http://www.diets.co.il/calc.asp הייתי מציע לך ישר להתחיל לאכול 2000 קלוריות מינימום כדי לבלבל את הגוף לתת תזונה שלך יש הרבה סיבות אני מנחש תזונה לקויה מלאה בסוכרים ואו המנעות מאכילה בשעות קבועות או צום בכלל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() זה סכנת חיים המשקל הזה ולטווח הארוך זה יכול לעשות לך נזק בלתי הפיך !!
פשוט תתחיל לאכול והרבה לא פכות מ3000 קלוריות לפכות שתגיע ל60 ומשו קילו ואז תתחיל לעלות בהדרגה אני יודע שאתה לא רוצה לעלות בשומן אלה רק בשריר אבל אני הייתי ממליץ כרגע את שנהם למה אתה בסכנה וזה לא בריא תתחיל לאכול פחמימות מורכבות ואוכל איכותי אבל לאכול אל תעשה לעצמך טובה אם קשה לך לאכול ואתה מרגיש שאתה מתפוצץ ולא יכול להכניס כלום תשתה אוכל [חלב,גנייר...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אשמח לעוד תגובות.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ציטוט:
למרות שאם אתה מכניס אוכל זה תמיד עדיף על פני תוספי מזון, תנסה לאכול dense food, שיש לו ערכים ולא קלוריות ריקות(סוכר לבן או חום ,חטיפים,ציפסים ושטויות דומות) אוכל כמו טחינה,חומוס,אגוזים,זרעים למינהם,עדשים,אורז וכו. חוץ מזה אם תעלה את האוכל דרסטית ותתחיל להתאמן רציני רוב הסיכוי שתהיה לך עליה ממש חדה במשקל במסת שריר ועצם ולא כמו אצל אנשים רגילים חצי קילו עד קילו בחודש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה אני אעשה מה שאמרת נבדוק אם יעבוד..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גבר העיקר שאתה מתחיל איפשהו
קרא באתר של ישראלבודי את הכתבה על העלייה במסה המדריך השלם לעלייה במסה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה בדי בלירדר רציני שוקל? | רבע עוף | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 07-12-09 18:39 |
מי פה רציני? | גיל גרנות | פיתוח גוף-כללי | 23 | 16-12-08 15:21 |
שבר רציני באצבע | Eliran_M | פציעות ספורט | 9 | 29-10-08 18:40 |
חחח Cod4 זה לא משחק רציני.. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 7 | 23-11-07 14:03 |
מה עם bodybuilder? היה רציני אה? | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 6 | 07-11-07 21:48 |