|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי פה שנה שעברה כשרק התחלתי להתאמן..
עשיתי קצת טעויות במסה הראשונה והגעתי ל85 קילו 1.77 מטר אחוז שומן ממש גבוה במיוחד לאחר שהייתי ילד שמן במשך כמה שנים.. כרגע אני בחיטוב קרוב ל3 חודשים באיזור ה16 אחוז שומן .. שוקל 77.5 קילו בגובה 1.79-1.80 אני לא מדדתי מדויק אבל זה לא קריטי רציתי לדעת מה לעשות הלאה, יש טעם לעזוב את החיטוב לתקופה קצרה ולעבור למאזן ניטרלי על מנת לסדר את חילוף החומרים? או לעשות משהו אחר? תודה מראש על התגובות ככה התחלתי את החיטוב (מודע למצב המזוויע.) ![]() ![]() וכרגע אממ ופרונט רפוי (האמת שזה בסוף היום אז קצת נוזלי) ויש לי ג'ינו בפטמה הימנית. ![]() רוב השומן כמו שאתם רואים מצטבר בגב תחתון ובחזה.. אז אחרי שחפרתי והצגתי את עצמי אני אשמח לתגובות, תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 300 צפיות ו0 תגובות?
אחלה רטיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להתלונן גבר.. שלא יגיבו.. אתה יודע שעשית דרך ושיש לך עוד להמשיך.. תתאמן טוב.. תאכל תשתה תרים תישן ותחזור בקרוב עם תוצאה סופית! בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וצא לניטרלי .. חייב אחרי 3 חודשים, ברור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אני נראה טוב
עוסק ב:: לזיין את אמא שלך
חדר כושר: בחדר כושר בפארק
|
![]() תעשה עוד איזה חודש חודשיים חיטוב ואז תצא לנטרלי ותחזור למסה או שומן או נקייה איך שתראה את מצבך כבר..
ופה איך שהבנתי מגיבים רק לוותיקים או ענקים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ציטוט:
אני חושב להגיע ל100 דדליפט לחמישיה בתוכנית הנוכחית (5x5 וכן הדדליפט שלי ממש נמוך אבל אני עדיין עולה במשקלים כבר ב3 חודשים האחרונים מ80 קילו ל97.5 כרגע וכל זה בחיטוב) ואז לצאת לניטרלי ולהחליף תוכנית לתוכנית נפח. תודה |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם היית ציני או לא אבל ברור שלצאת לניטרלי.
כבר אמרתי לך בפורום השני, אחלה שינוי! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שלום חדש כאן קצת תמונות... | רועי12121212 | גלריות הגולשים | 30 | 18-07-09 02:19 |
שלום תמונות חדשות | hamo21 | גלריות הגולשים | 6 | 05-04-08 18:05 |
שלום-חדש+תמונות | Yarik | גלריות הגולשים | 11 | 19-03-08 18:41 |
שלום- תמונות חדשות | darmon2006 | גלריות הגולשים | 9 | 04-12-07 15:57 |
(תמונות)שלום לכולם | WWE=STEROID | גלריות הגולשים | 35 | 08-09-07 23:03 |