|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי היום חדר כושר המדריך שם נתן לי תכנית fbw ל-3 פעמים בשבוע:
לחיצת חזה במכונה 3x10 פולי עליון רחב 3x10 לחיצת רגליים במכונה 3x10 הרחקה אופקית כתפיים במכונה רחב 3x10 כפיפות מרפקים במכונה 2x12 פשיטת מרפקים מאחורי הראש בישיבה עם משקולת יד 2x12 פשיטת גב בספסל רומי 2x15 כפיפות בטן במזרן (רק ניתוק שכמות) 3x25 הרמת ברכיים לחזה במקבילים 3x12 הגובה שלי 1.73 מ' והמשקל 53 ק"ג , בן 17 וחצי התכנית הזאת טובה בשבילי? קשה לי לעשות כפיפות מרפקים במכונה בגלל התנוחה שם היא לא נוחה לי כדאי לי לעבור לעשות את זה בחצורה חופשית? ואם כן אז בעמידה או ישיבה המטרה שלי היא לפתח גוף יפה ולא שחיף כמו שאני היום אם זו לא טובה איזה תוכנית כדאי לי לעשות? אני לא מרים משקל גדול בכלל אני עדיין ממש חלש אז קחו את זה בחשבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() גבר, אתה שוקל 53 ק"ג, הדבר האחרון שאמור לעניין אותך הוא האם לבצע כפיפות מרפקים במכונה או בצורה אחרת.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה אומר להמשיך בתכנית שנתנו לי ולאכול כמו מטורף עד שאני יגיע למשקל נורמלי יותר ורק אז לחשוב על לשנות תכנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: Shut up and SQUAT
עוסק ב:: מדריך כושר
חדר כושר: גו אקטיב
|
![]() התוכנית בסדר גמור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך התוכנית הזאת? הרכבתי בעזרת כל מיני מדריכים שונים
לחיצת חזה במוט 3x8 סקוואט 3x8 גב בפולי עליון רחב 3x10 כתפיים: תגידו לי מה יותר טוב חתירה עם מוט w בעמידה 3x8 לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות יד 3x8 יד אחורית פשיטת מרפקים עם מוט w בשכיבה 2x12 יד אחורית כפיפות מרפקים עם מוט w בעמידה/ישיבה 2x12 פשיטת גב בספסל רומי 2x15 הרמת ברכיים לחזה במקבילים 3x15 כפיפות בטן 2x15 איך התוכנית? מה כדאי להוסיף להוריד לשפר כמה זמן כדאי לי להמשיך לעבוד ב fbw? מתי בערך כדאי לעבור לתכנית ab התכנית הזאת עדיפה על הקודמת? יש פה יותר עבודה במשקולות חופשיות שהבנתי שזה עדיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן משקל גוף טבעי
חדר כושר: בבית על טבעות
|
![]() עדיף 3 סטים בהכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() חרא תוכנית , בכל מקרה תדאג לאכול כל 3 שעות חלבון+פחמימות ושומנים , טיפ קטן . אסור לאונן לפני אימון כי אז לא יהיה לך טסטסטרון בגוף שזה ההורמון הנשי שבונה את השרירים ואם אין לך אותו סביר להניח שאתה תימשך לגברים בזמן הקרוב .
נ.ב אם אתה בקטע כבר של בנים אז אתה יכול להתקשר 050584331 (מה זה משנה אם זה חודש לפני או אחרי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תוכנית בוף מלאה תהיה ממש שימושית לך כרגע, תחזק את הגוף, תתחיל לגדול, תעלה מסה דחוףףףףף ורק אז תתחיל לחשוב קדימה
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התחלתי לעשות סקאוט עם משקל התחלתי 60 קילו זה בסדר? | As-21 | אימונים | 22 | 15-08-09 00:23 |
חדש פה , התחלתי להתאמן היום. | Nikon_D80 | גלריות הגולשים | 10 | 04-06-08 15:59 |
התחלתי היום להשתמש בראוקטן D: | megashape | פיתוח גוף-כללי | 32 | 13-05-08 18:53 |
היום התחלתי Ab | MEIR-GABAY | אימונים | 6 | 02-12-07 23:21 |
התחלתי היום Fbw כנסו, | NEATEYE | אימונים | 8 | 11-09-07 13:54 |