|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה לפני חצי שנה בערך הפסקתי להתאמן בגלל כאבים בכתף ימין.
נחתי כמה שבועות ראיתי שאין שיפור ושעדיין כואב והלכתי לאורטופד עשו לי צילום ו אולטראסאונד לא מצאו משהו ולכן הפנו אותי ל mri שאני עדיין מחכה לו. מאז קיבלתי ארקוקסיה 90 מ"ג לעשרה ימים במהלך עשרת הימים האלה עבדתי ולא נחתי ואפשר להגיד שגם יצא לי להרים דברים כבדים ובסופו של דבר מה שקרה שהחלו לי גם כאבים ונפיחות באיזור הטרפזיוס או הרהומבוידים בצד ימין. עשיתי קומפרסים של חום של קור לא עזר שמתי סוויס רליף, זריקת וולטרן, מדבקות וולטרן. ניסיתי הכל! עברו מאז עוד כמה חודשים ואני כבר מת מכאבים לא יכול לסבול את זה יותר. עזבו שאני לא יכו ללהתאמן אני לא יכול לעבוד! קצת רקע עלי: יש לי winged scapula בצד ימין עקמת עם נטיה שמאלה עם ספינה ביפידה ב s1 וקיפוזיס בולט. עשיתי חיטוב ירדתי מ 104 קילו שמן ל 64 חטוב סביבות ה 8-9 אחוז שומן בלי חומרים במשך חצי שנה של קריעת תחת ותפריט חיטוב של נאצי בלי להשבר.. אני לא יודע מה לעשות אני קראתי שדלקות כרוניות יכולות להתפתח לדברים שאלוהים ישמור לא רוצה לרשום אותם בכלל! בבקשה מישהו יודע מה לעשות? להפנות אותי לרופאים? אני מחכה ל mri שיהיה לי רק חודש הבא (מחכה מעל 3 חודשים!!) מחכה ל e.m.g בידים גם עוד חודשיים וחצי. האורטופדים של מכבי אדישים ואני מת מכאבים ומת מפחד! |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
באנץ ודאד ליפט | 1G0R | פורום אימוני כוח | 0 | 01-07-11 06:12 |
כאבים חזקים בכתף ובגב תחתון | Bar's | פציעות ספורט | 4 | 02-10-08 07:19 |
מאריוש ואבא | Antonator1 | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 28-12-07 07:14 |
ווליום בתכנית אימונים Abab וaaa | ThaiB0X | אימונים | 4 | 22-08-07 21:02 |
יש מצב למשתמש לרפידשר לחצי שעה? | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 5 | 11-08-07 12:37 |