|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ערב טוב,
אני חדש בתחום, רוצה להבין בדיוק איך זה עובד וכמה זה מזיק אם בכלל יש לח את האבקה syntrax matrix, היום אכלתי ארוחה טובה שתיתי אבקה אכלתי עוד ארוחה וי החישוב אני צריך עוד 50 גרם חלבון בערך, אני יודע שאת האבקה שיש לי אפשר לשתות אותה לפני שינה, אם אני יעשה מנה כפולה זה בסדר או שאי אפשר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() אפשרי.
אבל עושה רושם שאינך משתמש בתפריט מסודר.דבר שקשה להתנהל איתו הן במסה והן בחיטוב,כמובן שזה אפשרי אבל מומלץ להיות מסודר. חלבון הוא אבן הבנייה של השריר,וכימעט כל דבר בגופנו מכיל חלבון. ישנם כמה שיטות לצריכת חלבון יומי.השיטה הרווחת יותר היא על כל קילוגרם במשקל גופך 2.5 גרם חלבון. במידה והינך שוקל 70 קילו לצורך העניין עלייך לצרוך כ 175 גרם חלבון. אבקת החלבון של חברת סיינטרקס מטריקס 5 הינה אבקת חלבון מעולה,ניתן להשתמש בה גם לפני השינה. במידה וחסר לך 50 גרם חלבון בסוף היום ניתן לצרוך את הכמות מהאבקה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה.
עד עכשיו עבדתי לפי פי 2 ממשקל הגוף (אני שוקל 75) וגם בזה הייתי מתקשה. אני ינסה להסתדר עם 2.5, תודה על העזרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה, חייב להבין משהו בקשר לעלייה במשקל ולסוג אימון | Shuhar | פיתוח גוף-כללי | 19 | 18-02-13 23:04 |
שאלה לגבי חלבון ואבקת חלבון בפרט | hhphh | תזונה ותוספים | 6 | 29-07-10 17:27 |
צריך להבין איזה תרגיל זה בדיוק | d2idan | אימונים | 1 | 26-12-08 14:32 |
אנא בבקשה אני כבר עובד עצות חייב עזרה לגבי ארוחת בוקר... | meirz15 | תזונה ותוספים | 8 | 18-09-07 15:37 |
שאלה חשובה- לא אבנתי מה זה בדיוק ישראלבודי | Esc101 | פיתוח גוף תחרותי | 8 | 17-04-07 16:44 |