|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שיווק באינטרנט
חדר כושר: בית
|
![]() שלום חברים,
יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. מיום א' עד יום ה' אני לא אוכל פחממות. והדיאטה שלי מורכבת משומן ובעיקר חלבון שרובו ממקור חלב (קוטג'ים ויוגורטים של יופלה ודנונה) (יום ו'-ו-ש' העמסה אז יש מלא דברים שניתן לאכול) עכשיו מאיכן זה הגיע, הסירטון בקישור מדבר על כך שמוצרי חלב הם בין הדברים הכי מזיקים שיש לנו במקרר. זה אחד הסרטונים שראיתי לפני מספר שנים, וראיתי אותו שוב היום. לגבי ביצים ניראה לי שזה בסדר טונה הוא מרכיב חשוב (למרות כמיות הכספית, נכון להיות אני מערבב אותו עם קוטז') (על בשר אני לא הולך לוותר אני אוכל אותו פעם פעמיים ביום וזה אחלה ![]() בכללי אשמח לשמוע דעות של אנשים כי שמעתי על כמה וכמה מפתחי גוף שבאמת אינם משתמשים במוצרי חלב. ואם כבר מה אתה אתם אומרים על קזאין טוב|לא טוב ומדוע? תודה, אשמח אם יתפתח דיון מעניין בנושא וכל מי שיש לו מידע בנושא שיחלוק וישתף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() שמע אחי,
אני לא יודע עד כמה חלב "בריא" אנייודע שאין מה להתרגש כול כך כבר היום מטענות היום שאומרות על כול אוכל לא בריא,היום כבר כול אוכל שתואכל יבואו ויגידו זה לא בריא! אז מה תעשה?כול היום תשתה מים ותואכל חסה אורגנית? בקיצור תואכל מה שאתה צריך בהתאם למטרות שלך אוהב חלב?שתה חלב במינון הנכון אם אתה לא בקטע של חלב בחיטוב דל פחמימה תואכל בעיקר הרבה בשר דגים ביצים וגם פירות ים זה אחלה מקור לחלבון(כמובן במידה ואתה לא שומר כשרות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() יותר בשר, חלבון מי גבינה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה דחופה צריך עזרה מה לאכול במקום יוגורט | Gama | תזונה ותוספים | 4 | 20-01-12 18:01 |
עזרה| המלצות מה לאכול בפסח לחיטוב. | Novice | תזונה ותוספים | 8 | 18-03-10 16:35 |
עזרה|החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל לאכול. | The-One | תזונה ותוספים | 0 | 28-05-08 14:24 |
עזרה|מה לאכול אני שחיףףף | TMM | תזונה ותוספים | 15 | 23-02-08 14:18 |