|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בהתחלה המאמן (גלעד בן יעקב שהיה כאן מנהל Pro_XXL_Universe)
בנה לי את התוכנית הזאת אבל לא עשיתי אותה... fbw 3 פעמים בשבוע: חימום 5 דקות ריצה רגליים : לחיצת רגליים 4x12 גב: משיכה בוינץ' אחיזה רחבה 4x12 חזה: לחיצת חזה במכשיר 4x12 כתפיים:לחיצת כתפיים במכיר 3x15 יד קדמית: כפיפה wlin בישיבה10 3x זרוע אחורית:פשיטה בפולי עליון3x12 בטן: כפיפות בטן חופשי 3x20 עשיתי את התוכנית הזאת: דדליפט 2x5 סקוואט 3x8 בנץ פרס 4x8 מתח 3x8 הרחקת ידיים לצדדים עם דאמבלים 3x8 כפיפת מרפקים בעמידה עם דאמבל 3x10 מקבילים 3x8 הרמת ברכיים לחזה עם דאמבל 3x15 הרמת זרוע קדימה עם דאמבל 3x10 אחרי זה המאמן הביא לי את התוכנית הזאת AB: גב A- משיכה בוינץ אחיזה צרה 4x10 4x10 T-bar PUllover עם משקולת 4x10 B- רגליים: לחיצת רגליים במכשיר יעודי 4x8 (שזה כבר דפק לי תברכיים פעם אז הפסקתי) האק סקוואט 4x12 (החלפתי בסקוואט Low Bar) A- כתפיים: לחיצת כתפיים 4x12 הרחקת כתפיים 15x3 B- חזה: לחיצת חזה 4x10 לחיצת חזה במשקולות 12x3 פרפר במשקולות 3x12 A- זרוע קידמית: כפיפית wlin בעמידה (הוא שינה לי למכונה כזאת כי היה לי כאב ביד) כפיפה במשקולות 3x12 B- זרוע אחורית: מקבילים 4x10 פשיטה בקרוס 3x12 ואימון כן אימון לא כפיפית ברכיים לחזה 3x15 איך התוכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() בישביל מה 12 חזרות? 5-8 חזרות מספיקות. תעבוד עם משקל נורמלי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() האמת שבכללי אני עובד עד 8-10 או משקל שקשה לי עד 6..
אבל הוא רשם 12 אז זה לא בסדר? ומה לגבי התוכנית הכללית היא טובה? כי אין דדליפט והבנתי שזה תרגיל מצוין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() תעשה 8 חזרות באמת שזה מספיק. אין טעם לאנוס תשריר ולהתעלל בעצמך. דדליפט חובה! תלמד טכניקה אם צריך אפילו עם מוט ריק.
לגבי התוכנית, באימון b יוצא לך מלא סטים לחזה.. למה? מספיק גג 6. אני עושה בנץ 5*3 עם משקל כבד ואז עוד 8*3 עם דאמבלים. אני מוסיף גם אימון התאוששות באמצע השבוע ומתקדם יפה מאוד. אתה יכול לעשות למשל: A: רגליים-סקוואט 5*3 (משקל כבד) ולהוסיף עוד 2-3 סטים מכונה או לא יודע מה. חזה-בנץ פרס כמו שאמרתי. דדליפט 5*1 (משקל כבד) יד קידמית 8*2 מנוחה B: רגליים כמו ב a לחיצת כתפיים בעמידה 5*3 (משקל כבד) זה מספיק כי גם באימון חזה הכתפיים עובדות חזק. גב-מתח-תגיע למצב שאתה עושה 15*3 ואז תוסיף משקל. יד אחורית 8*3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ונגיד אם אני לא עושה דדליפט אלא את מה שהוא הביא זה טוב? כי לא ממש הסדרתי כשעשיתי דדליפט סומו ולא נראה לי אני יסתדר עם הרגיל אבל אני ינסה... לגבי מתח אמרו לי עדיף לעשות פולי עליון עד שאני מגיע למשקל גוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() אתה לא עושה את האימון ברצף. רשמתי מנוחה אחרי a. ועדיף שתתחיל ללמוד טכניקה נכונה בדדליפט.
ומה שאמרו לך לגבי הפולי זה בולשיט. תחליט אתה למי להקשיב |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
יותר מדי משקל וקצת הלך לי הגב תחתון אבל נראה איך זה יסתדר..) ונראה מה הוא יגיד על הדדליפט שלפחות יראה לי איך עושים. לגבי הפולי נראה לי אני באמת ישנה למתח אני ינסה לעשות 10x3 נקווה שנצליח חח ואיזה תרגיל ליד אחורית פשיטה בקרוס? כי מקבילים לא משפיע עלי לא יודע זה לא עובד עלי וזה לא שקל לי לעשות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() מאיפה לך שזה לא משפיע עלייך? אני אישית עושה עם מוט באחיזה קצרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() כי אני עושה ואני לא מרגיש את היד האחורית גם כשאני מצמיד את הידיים..
והמאמן אמר שהטכניקה בסדר.. ומוט באחיזה צרה אתה מתכוון לפשיטה בקרוס נכון? ומה זה משנה בין זה לבין עם החבל השחור הזה שמותחים אותו לצדדים כזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() נו באמת.. אז תעשה עם חבל מה זה משנה גם ככה בבנץ פרס היד האחורית עובדת חזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המאמן שלי נתן לי תוכנית abc ל4 פעמים בשבוע למה לא ab ? | YoeL-BBuildeR | אימונים | 24 | 11-11-11 13:04 |
אוסקר(המאמן לשעבר של קאי) נהייה המאמן של ויקטור מרטינז??? | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 27-06-11 18:25 |
המאמן שלי אמר שחובה לשנהות תוכנית כול 3 חודשים | avlier | אימונים | 11 | 05-11-08 19:45 |
תוכנית אימונים שבניתי עם המאמן | moshon | אימונים | 7 | 11-10-08 17:27 |
[דיון]סוף סיבולת! אני בונה תוכנית חדשה עם המאמן | The-One | אימונים | 9 | 16-05-08 19:23 |