|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לקנות כמות מסוימת של בשר או הודו לבשל אותו במחבת לשקול ולהקפיא אותו אחרי הבישול
וכל פעם להוציא מנה מוכנה שכבר שקלתי ולהפשיר במיקרו ממקום שכל פעם אני צריך להפשיר ולחכות ולשקול ולבשל שזה לוקח לי לפעמים הרבה זמן במיוחד שאני לחוץ בזמן חוץ מזה עוד משהו חשוב האם הערכים של המוצר נשארים אותו דבר גם אחרי התהליך הזה? אני מאמין הטעם לא יצא כמו שהוא טרי אבל בקטע הזה לא מפריע לי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2011
הודעות: 162
כללי:: BEAST
גיל:: 17.5
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() ברור
תקשיב זה עובד ככה בשר - אחרי שהתאריך שלו כביכול ניגמר אם הוא היה בהקפאה אז אפשר עוד לאכול אותו. לא חודשים אחרי ולא שבועות אחרי. גג שבוע. ככה אני הבנתי מקריאה באינטרנט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ומאיפה לי לדעת מה התאריך שלו קניתי מהקצב בסופר
למרות שאני מסיים את זה תוך שבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2011
הודעות: 162
כללי:: BEAST
גיל:: 17.5
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() תריח אותו אם אתה מריח משהו חריג
א ושתזרוק אותו ותקנה חדש עדיף על בשר מקולקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר
אני ממליץ לך לארוז כל ארוחה בקופסא נפרדת, כדי למזער התעסקות עם כל מנה. וכן זה יפגע בטעם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עם איזה שמן הכי טוב לבשל ולטגן? | i.sh. | תזונה ותוספים | 7 | 07-02-13 15:12 |
שיבולת שועל,חובה לבשל? | JuJitsu | תזונה ותוספים | 9 | 27-01-13 03:23 |
תגידו חייב לבשל את השיבול שועל? | DB557 | תזונה ותוספים | 2 | 19-04-08 15:26 |
למה לבשל ש"ש שאפשר לאכול ישר מהקופסא? | יונתן מהמעלית | תזונה ותוספים | 8 | 15-04-07 00:41 |
הלבן שנוזל כשאני מבשל את החזה עוף? | Rm3 | תזונה ותוספים | 11 | 19-01-07 14:32 |