|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם ,
פעם כשההיתי מתאמן היה לי דומס רק באימונים הראשונים וזה היה עובר.. עכשיו כבר תקופה של כמה חודשיים יש לי דומס אחרי כל אימון למשך 4-5 ימים, חשבתי שאני לא יושן מספיק ולא אוכל טוב אבל זה גם לא עוזר .. יש למישהו פיתרון או הסבר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איפה יש לך ??
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() באיזה שרירים ?
בעיקר גב,חזה ורגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() יש למישהוא תשובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה שחרור אחרי האימון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל כמו שצריך\נסה לישון כמו שצריך\קח מגנזיום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() יש לי דומס באופן קבוע כבר 3 שנים תתרגל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() כמו שהציעו פה, סביר להניח שאתה עושה משהו לא נכון והגוף לא מצליח להתאושש, או שאתה מתאמן חזק מידי [כן גם זה אפשרי] או שאתה לא אוכל מספיק [סביר להניח] או שאתה לא ישן כמו שצריך והגוף שלך במצב קבוע של סטרס [הכי סביר להניח] מעבר לזה מגנזיום יכול לעזור, ותוודא שבלי קשר אתה אוכל מספיק ירקות כדי שיהיו לך מספיק ויטמינים בגוף, יש וויטמינים שמאזנים רמות של כל מיני דברים בגוף אי אפשר לדעת ב100 אחוז מה הסיבה.... תתאמץ לתקן את המשוואה שרשמתי למעלה למשך שבוע ותעשה הכל פרפקט ותראה איך אתה מרגיש.... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() לנוח, לישון, לאכול -> לא עוזר ? לך לרופא
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דומס אחריי כל אימון | Kosher | אימונים | 7 | 14-02-13 13:42 |
למה אני חוטף דומס רק בהמסטרינג אחרי כל אימון רגליים? | bolt | אימונים | 6 | 19-04-09 02:15 |
כל אימון עם דומס האם זה בסדר? | digidigi | פיתוח גוף-כללי | 7 | 21-01-09 20:42 |
ריצה אחרי סוף אימון או יום אחרי אימון מה אתם עושים? | ROTEM_KARES | אימונים | 1 | 07-09-08 17:30 |
לא מקבל דומס \ תפיסות אחרי האימון. | 007 | אימונים | 12 | 23-03-07 13:02 |