|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
בחצי שנה האחרונה הורדתי בערך 24/25 קילו,אבל עדיין נשאר אחוזי שומן, אומנם אני כבר בן אדם רגיל לגמרי (שוקל 78 - במקום 103) אבל עדיין מוריד ומנסה להוריד אחוזי שומן , למרות שדי כבר נמאס כל היום לשמור על תזונה נכונה, אז פחות או יותר אני שומר , אבל אני מרשה לעצמי פה ושם לאכול רגיל (כמו כל בן אדם אחר, לא מגזים או משהו ,אבל גם לא מתקמצן.) עם זאת אני עושה קבוע ספורט , אבל אם פעם הייית משקיע 70% אירובי 30% כוח , היום זה בדיוק הפוך 70% זה כוח , ו30% אירובי. מה הבעיה שלי ? אני אחד שקם מוקדם בבוקר , 6 בבוקר ואני לא אתחיל להכין לי חביתות או אחכה לביצים קשות או אני אפתח לי פחית טונה ב-6 בבוקר , כאני גם שונא לאכול וגם אני די ממהר בבוקר, ראיתי אופציה על "חטיפי חלבון" , נשמע לי אש , אומנם קצת יקר אני אני אתמודד עם זה, השאלה שלי איזה סוג/דגם/חברה לקחת. חשוב לי שכמה שפחות קלריות, כמה שפחותתתתתתת שומן, כמה שיותר חלבון, וכמה שיותר טעים (בקיצור מה שכל אחד רוצה) אז על מה ממליצים ? ובקשר לאבקת חלבון, אני אחד שאחרי אימון אוהב לאכול חביתה/ גבינות/ פסטרמה / דברים עם ערך של חלבון גבוה, אני פחות אוהב לשתות חלבון ואז לחכות איזה שעתיים שלוש בשביל "לנצל" את השימוש בחלבון. אז בואו נגיד - שאני אשתה חלבון ב-11-12 בלילה (אימון שלי מסתיים באיזה 7-8) , איזה חלבון הכי טוב לספיגה בלילה ? או איזה הכי טוב לשימוש בבוקר ? חטיפי חלבון - טוב לקחת אותם במהלך אימון? מה עדיף במהלך אימון/או לקחת אותם ככה בבוקר בסבבה ולחסוך בכסף ולאכול ישר אחרי אימון? קיצר חברים אני מחפש המלצות על שימוש בחלבון במהלך אימון,אחרי אימון,ובבוקר שאחרי אימון. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הכנת חטיפי חלבון ביתיים מאבקות חלבון | bengo | תזונה ותוספים | 26 | 09-03-09 10:55 |
חטיפי חלבון? | rondadon | תזונה ותוספים | 3 | 21-01-09 23:11 |
אבקות חלבון\חטיפי חלבון בדיוטי פריי | tomerA | תזונה ותוספים | 2 | 13-08-07 12:54 |
חטיפי חלבון | roysht | תזונה ותוספים | 11 | 12-05-07 12:53 |
חטיפי חלבון | פומה | תזונה ותוספים | 14 | 27-04-07 08:20 |