ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-04-07, 18:45   #1
Deja Vu
חבר פעיל

ברירת מחדל תפריט שבניתי מה אתם אומרים

ארוחת בוקר – 0700

1 גביע קוטג' שלוש אחוז שומן

1 כפית שמן זית

3 פרכיות אורז

3 ירק כלשהו

ארוחה 2 10:00

2 לחם מלא

100 גרם פסטרמה דלת שומן

1 כפית שמן זית

3 ירק כלשהו

ארוחה 3: 13:00

3 פרכיות

1 טונה במים

3 ירק כלשהו

2 כפית שמן זית

ארוחה 4 16:00

2 לחם מלא

3 ירק כלשהו

130 גרם חזה עוף

1 כפית שמן זית

17:30 אימון

19:15 סיום אימון

1 כף חלבון מי גבינה 2 בננות

2030

2 ביצים שלמות

2 כפית שמן זית
1 לחם מלא 3 ירק
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 18:49   #2
Deja Vu
חבר פעיל

בתפריט יש 2200 קלוריות 145 גרם חלבון ו240 גרם פחמימה יש לציין שהתפריט יהיה 100 קלוריות מעל התחזוקה מכיוון שאני ישתמש בוא אחרי חיטוב וכמו שאתם בטח יודעים לא מומלץ לייכנס אחרי חיטוב ארוך ישר לתפריט עם פלוס גדול מעל התחזוקה אחרי חודש של התפריט הזה אני יבנה תפריט עם עוד 600 קלוריות מה אתם אומרים אליו מתאים לישר אחרי חיטוב?
ישן 23-04-07, 18:50   #3
DropDead
חבר פעיל

אתה כבר בשלבים סופיים של החיטוב לא ?
אתה אצל גיל ?
נראה שיש הרבה פחמימות יחסית

עריכה : לא ראיתי את ההודעה השניה
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 18:56   #4
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DropDead
אתה כבר בשלבים סופיים של החיטוב לא ?
אתה אצל גיל ?
נראה שיש הרבה פחמימות יחסית

עריכה : לא ראיתי את ההודעה השניה
לא אחי אני לא אצל גיל זה תפריט שבניתי לבד בעזרת ה bmr בהתאם למטרות שלי וואלה זה לא הרבה פחמימות בכלל בשביל עלייה במסה אני דווקא צמצמתי בפחמימות בגלל שלגוף יש נטייה להשמנה ישר אחרי חיטוב ותפריט נטרלי עם פלוס קטן מספיק לו בשביל לעלות אחרי חודש אני מעריך אני יוסיף לתפריט 500 קלוריות שרובם יגיעו מפחמימות מורכבות וכן אני בשלבים סופיים אני מסיים עוד פחות משלוש שבועות ואז אני מתחיל תתפריט הזה נו מה אתם אומרים בנוי טוב?יש חוסר כלשהו או הערות אני ישמח לשמוע
ישן 23-04-07, 19:02   #5
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

תפריט חיטוב?
זה היה בציניות.
אין לך פה מספיק אוכל
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 19:03   #6
Moshe
Banned

תגוון בשמנים , תשים אגוזי מלך או משהו
ותקצץ קצת בשומן תוסיף עוד פחמימות
תעיף תפירכיות האלה קיבינימט תאכל כוס וחצי אורז תיהיה בן אדם
על כמה ישבת בחיטוב?
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 19:27   #7
DropDead
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
לא אחי אני לא אצל גיל זה תפריט שבניתי לבד בעזרת ה bmr בהתאם למטרות שלי וואלה זה לא הרבה פחמימות בכלל בשביל עלייה במסה אני דווקא צמצמתי בפחמימות בגלל שלגוף יש נטייה להשמנה ישר אחרי חיטוב ותפריט נטרלי עם פלוס קטן מספיק לו בשביל לעלות אחרי חודש אני מעריך אני יוסיף לתפריט 500 קלוריות שרובם יגיעו מפחמימות מורכבות וכן אני בשלבים סופיים אני מסיים עוד פחות משלוש שבועות ואז אני מתחיל תתפריט הזה נו מה אתם אומרים בנוי טוב?יש חוסר כלשהו או הערות אני ישמח לשמוע
לא פשוט לא ראיתי את ההודעה השניה חשבתי שאתה עדין בחיטוב ..
אם זאת מסה אני לא מבין למה באמת אתה משאיר את הפרכיות האלה בצחוק לא הייתי אוכל את זה במסה..
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 19:32   #8
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תפריט חיטוב?
זה היה בציניות.
אין לך פה מספיק אוכל
אתה קראתה תתגובה שלי אחי זה באמת לא תפריט עשיר במיוחד בגלל שאני מתחיל אותו ישר אחרי חיטוב הנה קח ציטוט של גולן "תנו לגוף שלכם לאזן את ה-BMR ל-BMR החדש והמחושב לפני שאתם מעלים את הכמות.4 שבועות על ה-BMR שלכם יספקו את העבודה ורק אז תעלו את הכמות הכללית ב-500-600 קלוריות, תסמכו עליי פה!" עכשיו אתה מבין תעדיין חושב שזה דל מידי?
ישן 23-04-07, 19:36   #9
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
תגוון בשמנים , תשים אגוזי מלך או משהו
ותקצץ קצת בשומן תוסיף עוד פחמימות
תעיף תפירכיות האלה קיבינימט תאכל כוס וחצי אורז תיהיה בן אדם
על כמה ישבת בחיטוב?
חח מה רע בהם אחי הבעיה שזה תפריט שבניתי שהיה לי נוח ושאני יוכל לעמוד בו אני אוהב פרכיות אורז והם נוחות אני לא רואה בעיה לאכול אותם ותגיד מה תאומר על מה שגולן אמר שאחרי חיטוב חודש על bmr יספיק?
ישן 23-04-07, 19:40   #10
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
אתה קראתה תתגובה שלי אחי זה באמת לא תפריט עשיר במיוחד בגלל שאני מתחיל אותו ישר אחרי חיטוב הנה קח ציטוט של גולן "תנו לגוף שלכם לאזן את ה-BMR ל-BMR החדש והמחושב לפני שאתם מעלים את הכמות.4 שבועות על ה-BMR שלכם יספקו את העבודה ורק אז תעלו את הכמות הכללית ב-500-600 קלוריות, תסמכו עליי פה!" עכשיו אתה מבין תעדיין חושב שזה דל מידי?
כן אתה צודק בהחלט. באמת לא קראתי שהרגע סיימת חיטוב, מצטער
באמת רצוי למשך כ3 שבועות לתת לגוף איזון כלשהו.

נ.ב תגוון בשומן וגם לדעתי יש לך יותר מידי.
ישן 23-04-07, 19:46   #11
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
כן אתה צודק בהחלט. באמת לא קראתי שהרגע סיימת חיטוב, מצטער
באמת רצוי למשך כ3 שבועות לתת לגוף איזון כלשהו.

נ.ב תגוון בשומן וגם לדעתי יש לך יותר מידי.
7 כפיות שמן זית ביום זה לא כזה הרבה בקשר לגיוון מה אני יכול לאכול במקום כפית או שתיים שמן זית?
ישן 23-04-07, 19:51   #12
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
7 כפיות שמן זית ביום זה לא כזה הרבה בקשר לגיוון מה אני יכול לאכול במקום כפית או שתיים שמן זית?
יש המון מקורות:
אגוזים, זיתים, טחינה וכו'
ישן 23-04-07, 19:56   #13
Moshe
Banned

ציטוט:
חח מה רע בהם אחי הבעיה שזה תפריט שבניתי שהיה לי נוח ושאני יוכל לעמוד בו אני אוהב פרכיות אורז והם נוחות אני לא רואה בעיה לאכול אותם ותגיד מה תאומר על מה שגולן אמר שאחרי חיטוב חודש על bmr יספיק?
זה נכון כי אם תתחיל להפציץ ישר אחרי תקופה של חיטוב תקבל אותה בהפוכה ותעלה בשומן במהירות ולא ביעילות...
BMR זה נחמד
בעיקרון מוסיפים קלוריות מסביב לאימון לפני האימון ואחריו 200-500 קלוריות , תלוי על כמה ישבת בחיטוב יש האנשים שלוקחים את זה כפרוייקט של שבועות כל שבוע מוסיפים 100 קלוריות מסביב לאימון ויש כאלה שישר הולכים על הוספה מסביב לאימון
אני מאמין בקטע של הישר מסביב לאימון לא חושב ש100 כל שבוע יביאו את התועלת...
מה שכן בתקופת איזון חשוב אבל מאוד חשוב לשמור עדיין על האירובי , כמובן שלא כמו בחיטוב לא להשתגע אבל לעשות 65-75% מהאירובי שעשית בחיטוב..
ישן 23-04-07, 20:04   #14
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
זה נכון כי אם תתחיל להפציץ ישר אחרי תקופה של חיטוב תקבל אותה בהפוכה ותעלה בשומן במהירות ולא ביעילות...
BMR זה נחמד
בעיקרון מוסיפים קלוריות מסביב לאימון לפני האימון ואחריו 200-500 קלוריות , תלוי על כמה ישבת בחיטוב יש האנשים שלוקחים את זה כפרוייקט של שבועות כל שבוע מוסיפים 100 קלוריות מסביב לאימון ויש כאלה שישר הולכים על הוספה מסביב לאימון
אני מאמין בקטע של הישר מסביב לאימון לא חושב ש100 כל שבוע יביאו את התועלת...
מה שכן בתקופת איזון חשוב אבל מאוד חשוב לשמור עדיין על האירובי , כמובן שלא כמו בחיטוב לא להשתגע אבל לעשות 65-75% מהאירובי שעשית בחיטוב..
אני חשבתי בכלל ליישאר עם התפריט הזה חודש בלי לשנות כלום ואז אחרי חודש להוסיף 500 קלוריות שרובם יגיעו מפחמימות זאת לא אפשרות?ובקשר לארובי באמת רציתי לשאול על זה אני כרגע עושה הליכה מהירה בעלייה חמש פעמים בשבוע ארבעים דקות לכמה אתה מציע לי לרדת אך העסק הזה עובד להוריד בהדרגה?להמשיך לעשות ארובי גם אחרי החודש הזה? אם כן באיזה עצימות ותדירות יש לציין שהמטרה שלי היא עלייה יחסית נקייה כדאי שאני לא יצטרך לחזור על הסבל הזה שנקרא חיטוב בזמן הקרוב...
ישן 23-04-07, 20:09   #15
Moshe
Banned

ציטוט:
אני חשבתי בכלל ליישאר עם התפריט הזה חודש בלי לשנות כלום ואז אחרי חודש להוסיף 500 קלוריות שרובם יגיעו מפחמימות זאת לא אפשרות?ובקשר לארובי באמת רציתי לשאול על זה אני כרגע עושה הליכה מהירה בעלייה חמש פעמים בשבוע ארבעים דקות לכמה אתה מציע לי לרדת אך העסק הזה עובד להוריד בהדרגה?להמשיך לעשות ארובי גם אחרי החודש הזה? אם כן באיזה עצימות ותדירות יש לציין שהמטרה שלי היא עלייה יחסית נקייה כדאי שאני לא יצטרך לחזור על הסבל הזה שנקרא חיטוב בזמן הקרוב...
דיברתי על אירובי בתפריט איזון , אם אתה עושה 40X5 תעשה 30X4
אני לא יודע איך נראה התפריט שלך עכשיו אבל בתפריט איזון מחיטוב למסה מוסיפים קלוריות מסביב לאימון (ארוחה שלפני האימון ואחרי האימון) , שרובם מפחמימות..
עוד משהו בקשר לאירובי אם אתה רוצה לעלות יחסית נקי ולא לחזור לחיטוב ארוך ומייגע תעשה אירובי כל אימון 20-30 דקות תלוי במידת האהבה של לאירובי..
ישן 23-04-07, 20:19   #16
Vin diesel
מושעה

תפריט טוב.
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 20:20   #17
P-a-n-1-c
Banned

ד"א אתה הולך לישון ב9?
ישן 23-04-07, 20:20   #18
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
דיברתי על אירובי בתפריט איזון , אם אתה עושה 40X5 תעשה 30X4
אני לא יודע איך נראה התפריט שלך עכשיו אבל בתפריט איזון מחיטוב למסה מוסיפים קלוריות מסביב לאימון (ארוחה שלפני האימון ואחרי האימון) , שרובם מפחמימות..
עוד משהו בקשר לאירובי אם אתה רוצה לעלות יחסית נקי ולא לחזור לחיטוב ארוך ומייגע תעשה אירובי כל אימון 20-30 דקות תלוי במידת האהבה של לאירובי..
אוקיי לקחתי לצומת ליבי, אבל לא הבנתי התפריט שפרסמתי עכשיו זה תפריט איזון ,כרגע אני עושה תפריט דל בפחמימות במיוחד עשר פרכיות, 12 ירקות ,ובננה אחרי אימון אז תאומר שהתפריט הזה שפרסמתי מתאים לאיזון או לקצץ פחמימות בשאר היום ולהוסיף אותם בעיקר אחרי ולפני האימון?
ישן 23-04-07, 20:22   #19
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
ד"א אתה הולך לישון ב9?
יותר בכיוון של 3 בבוקר חח הכוונה הייתה סתם להראות את סדר הארוחות נראה לך באמת שהארוחה הראשונה שלי בשבע בבוקר בחודש האחרון הארוחה הראשונה שלי לרוב הייתה בצהריים
ישן 23-04-07, 20:23   #20
Moshe
Banned

ציטוט:
אוקיי לקחתי לצומת ליבי, אבל לא הבנתי התפריט שפרסמתי עכשיו זה תפריט איזון ,כרגע אני עושה תפריט דל בפחמימות במיוחד עשר פרכיות, 12 ירקות ,ובננה אחרי אימון אז תאומר שהתפריט הזה שפרסמתי מתאים לאיזון או לקצץ פחמימות בשאר היום ולהוסיף אותם בעיקר אחרי ולפני האימון?
תביא את התפריט הנוכחי שלך עכשיו בחיטוב ואני אראה לך מה הכוונה לתפריט איזון
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא