|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה מאכלים יש פחמימות פשוטות???
ובאיזה פחממות מורכבות?? ובספגטי איזה פחממות זה? פשוטות? אוו מורכבות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מסתכל על כל הנושא בצורה שגויה, קרא מאמר על האינדקס הגליקמי.
במידה ותתקשה למצוא, או לא תבין דבר מה לאחר הקריאה, אני פה. קריאה מהנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצאתי אבל תיכול להגיד לי איפה יש פחממות פשוטות ואם ספגטי זה פחממה פשוטה ? (ספגטי מקמח מלא)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() מורכבת
פחמימה פשוטה זה שוקולד |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ספגטי זו פחמימה עמילנית = מורכבת, אך הערך הגליקמי והאינסולינמי שלה אינו בהכרח נמוך.
מה גם שנוטים להגיש פסטות ברטבים מבוססי-שומן, מה שמקפיץ אף הוא את האינדקס האינסולינמי גבוה לשמיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אולי רק מסביב לאימון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עניתי לו על התשובה שרלוונטית לו, כי בוודאי תסכים איתי שאם החשיבות של הא"ג והא"א הן שוליות, החשיבות של המבנה המולקולרי הינה לא קיימת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שוקולד הינו מבנה כימי של פחמימה? שנשכתב את ספרי הכימיה?
שוקולד הינו שילוב של מרגרינה, קקאו וסוכרוז. להגיד "שוקולד הוא פחמימה פשוטה" זהו כשל, שכן שוקולד אינו פחמימה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
דוקטור לנטורופתיה ומוסמכת לפיזיולוגיה ודיאטה רפואית האמ האמ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() משה בשוקולוד יש סוכר פשוט=פחמימה פשוטה.
אבל שוקולד עצמו הוא לא "פחמימה" כי הוא שילוב של מרכיבים. זאת הכוונה של קרניבור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוסף, שים לב שהיא אמרה באותה נשימה גם "פירות" - אני בטוח שאתה יודע שפירות יכולים להתאפיין באינדקס גליקמי נמוך, ולא להעלות במהירות את רמת הסוכר "במעיים" (בדם כמובן) - משמע היא כותבת בצורה כוללנית, בלתי מדויקת ומאמינה שבשל הפנייה שלה לקהל הרחב ולא לברי-סמכא, איש לא יעמיד את דבריה על דיוקם. ולתשומת ליבך, במדד הגליקמי סוכר לבן רגיל, כמו גם דבש, זוכים למדד בינוני (באיזור ה-55 במדד גלוקוז) ולא לגבוה כפי ש"אשת המקצוע" הנכבדת הטיבה לדייק. Word. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() (ושוב תודה על מלאכת הקודש ![]() בכל מקרה פסטה היא פחמימה מורכבת. כפי שכבר אמרו לפניי אין שום חשיבות למבנה המולקולרי של הפחיממה ולפיכך אין זה משנה. בכל אופן, אני עדיין מתקשה להתנתק מהאינדקס הגליקמי.. ![]() אתם באמת לא מייחסים לזה חשיבות? (תמיד יהיה בריא יותר לאכול פסטה מחיטה מלאה, אורז מלא, לחם מחיטה מלאה וכד') אתם באמת אוכלים אורז לבן, פסטה ופיתות בתור מקורות עיקריים לפחמ' ?
__________________
כנסו עכשיו ! PIMPS - פורטל המוזיקה השחורה והריקודים של ישראל :: מוזיקה שחורה | היפ הופ | ראפ | r&b | ברייקדאנס | שירים להורדה | קליפים | כוסיות מעצבת אופנה | שמלות כלה ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לספרים שהעלתי אמרתי מהתחלה שלא קראתי את כולם ואפילו לא את מחיצתם ולא אמרתי שום דבר לא נכון , זה שאתם מתעסקים בקטנות לא אומר שמה שאמרתי לא נכון כמו שאתם רואים גם במאמר הנ"ל מייחסים את השוקולד כפחמימה נכון היא תערובת של זבל אבל בסופו של דבר שוקולד זה סוג של.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|