|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נכנסתי לאתר של ציטוטים ופשוט לא יכולתי שלא להתחרפן מהפיגור של הב אדם הזה... אז רציתי לשתף אותכם...
הנה האתר:http://www.pitgam.net/1/ אלון מזרחי: "קיבלנו 2 אדומים, שיחקנו עם 8 שחקנים, ועדיין הפסדנו." "לדעתי מכבי ת"א זו אחת הקבוצות שתקח אליפות השנה בליגה." "באר שבע (הפועל) שיחררו העונה 6-7 שחקנים, וזה רק מה שספרתי על כף יד אחת." "עם הזמן השחקנים למדו לתת לי כבוד עצמי." "אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות." "אני לא יודע אם הוא ישמח. מה שבטוח הוא יקבל את זה בשמחה." "צריך לתת את המקסימום המינימלי." "יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה." "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק." "לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה." "לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים." "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש." "אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה." "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד."