|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
ירקות מבושלים מאבדים מערכם התזונתי?
^^הכותרת^^
האם זו אמת או מיתוס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במידה מסויימת, כן (פחות ממה שמקובל לחשוב)
אבל הבישול מקל על העיכול.
__________________
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הם מאבדים חלק מהויטמינים שלהם,אך לא במידה קריטית.
אתה יכול לאכול אותם גם מבושלים,עדיף טבעים(חוץ מעגבניה! אותה עדיף מבושלת בגלל שלאחר בישול רמת הליקופן שלה-הליקופן עוזר בעיקר להגנת הגוף. עולה!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
פשוט הספיגה יותר טובה אחרי בישול(הליקופן ניהיה יותר "איכותי") איבוד ויטמינים ומינרלים בזמן בישול תלוי בחום ובזמן. סה"כ כן,בישול ממוצע מאבד ויטמינים ומינרלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |