|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() וואי זה כזה מגעיל!
למשהו יש מתכון להפוך את זה לקצת יותר טעים? אה..ועוד משהו.. אני רואה בהרבה מוצרים שומן צמחי מה זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חומוס, חמוצים, ביצה, בצל. כל זה לנגב עם לחם, אחלה.
קטשופ מחליק את זה בקלות.
__________________
וויל האריס הסטלן: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי שמע זה הדבר שאני כמעט תמיד עושה כשאני צריך לאכול טונה במים, בשמן אני כבר לא נוגע אבל שים לב: ביצה שלמה,ולבן של ביצה+חצי קופסא/קופסא טונה בשמן שים על אש בינונית-גבוהה, תהפוך אחרי כמה דקות יוצא מעדן עם 2 פרוסות לחם קל וחרדל.אפשר להוסיף פרוסת פסטרמה או 2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה
תודה אנשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() אני שם מלח ואוכל מהר את הטונה כשהיא עוד בקופסא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() תוסיף לטונה כמה משולשי פיצה, יוצא ממש טעים.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תאכל אותה עם סלט פחות תרגיש את הטעם.
אתה יכול לקחת רסק עבגבניות להוסיף שום גמבה בצל ועוד כמה ירקות ולאכול
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תפעיל את הגז, שם 2 פלפלים שישרות על הלהבה חכה שקליפה טיפה תשרף ואז תוריד אותה, תחצה לחצי תוציא את כל הזרעים שים טונה במים טיפה זמן זית ובתאבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שים כף שמן זית- שומן איכותי
סחט לימון קצת זעתר ומלח יוצא סבבה
__________________
![]() |
![]() |
![]() |