ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-06-07, 10:14   #1
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ברירת מחדל בעקבות הפוסטים נגד השחורים

קבלו כתבה על חבר קו-קלקס-קלאן לשעבר שנהג להרוג שחורים:

http://news.walla.co.il/?w=//1123311

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-07, 12:29   #2
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ממש בושה, חופרים לך על רצח מלפני יותר מ-40 שנה! שבינתיים על בסיס יומי הגורילות האלה רוצחות יהודים ואמריקאים וגם אחד את השני. מעניין שמאות מקרי הרצח שהם מבצעים עם הכנופיות שלהם לא מגיעים לחדשות על ידי התקשורת השמאלנית, אבל שאיזה זקן אחד שבמילא מת עוד כמה שנים רצח שני עבדים לפני יותר מ-40 שנה! זה לא רק שמגיע לכל מקום בתקשורת האמריקאית השמאלנית קיצונית אלא גם לתקשורת הישראלית השמאלית קיצונית. כאילו שאין משהו אחר לדווח פה מאשר אדם זקן שלפני יותר מ-40 שנה רצח 2 כושים באיזה עיירה נידחת, תעשו לי טובה נו.

בינתיים מקרי הרצח המזוויעים באמת מושתקים על ידי התקשורת השמאלנית.
כמו למשל זוג לבן בטנסי- בת 21 ובן 23 שהותקפו על ידי כנופיית גורילות,ולא רק שנרצחו אלא עונו בייסורים קשים ונחתכו לכמה חלקים בעודם חיים.(לאחר שהאשה נאנסה כמובן על ידי כולם,גם היא נירצחה). אגב הם מאשימים את היהודים בעבדות שלהם,טוענים שהיהודים העשירים היו בעלי ספינות העבדים שהביאו אותם,למרות שהטפשים הכי גדולים בעולם שהם היהודים השמאלנים עזרו להם לקבל שוויון זכויות באמריקה,וזה התודה שהיהודים מקבלים,שמאשימים אותם בעבדות של השחורים. ובינתיים מילוני כושים משועבדים על ידי מוסלמים באפריקה, אבל מה? את הערבים הם לא שונאים,הם אפילו לא מתבטאים נגד המוסלמים שמשעבדים מיליוני כושים באפריקה.

הצביעות והשקרים של ההסטה מהאמת על ידי התקשורת השמאלנית והמקרה שדיברתי עליו:
http://www.youtube.com/watch?v=oRjhdNWmDuI
ישן 15-06-07, 13:06   #3
Mr.Bazooka

גועל נפש תאמין לי..
אפילו היה פעם את ה"שגריר" והם הלכו להארלם נדמה לי לעשות איזו משימה ושהם נאמו מול כל השחורים הם התחילו בקטילות גזעניות על המדינה שלנו וכו'.

רוב השחורים בשכונות האלה שונאים יהודים ובכלל הגזענות באמריקה פי כמה וכמה ממה שרואים אצל הערבים בעזה ובשאר השכונות חבר שלי שטס לארה"ב כדי לגור שם הסתבך במשך 3 חודשים עם כל הגזענים שם הוא אפילו רב מכות עם קפטן קבוצת הפוטבול באותו שהם מגודלים כיוון שקילל את ישראל. וישב במיון הרבה זמן.

וחזר לארץ כי נכנס לדיכאון שם

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-07, 13:16   #4
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
גועל נפש תאמין לי..
אפילו היה פעם את ה"שגריר" והם הלכו להארלם נדמה לי לעשות איזו משימה ושהם נאמו מול כל השחורים הם התחילו בקטילות גזעניות על המדינה שלנו וכו'.

רוב השחורים בשכונות האלה שונאים יהודים ובכלל הגזענות באמריקה פי כמה וכמה ממה שרואים אצל הערבים בעזה ובשאר השכונות חבר שלי שטס לארה"ב כדי לגור שם הסתבך במשך 3 חודשים עם כל הגזענים שם הוא אפילו רב מכות עם קפטן קבוצת הפוטבול באותו שהם מגודלים כיוון שקילל את ישראל. וישב במיון הרבה זמן.

וחזר לארץ כי נכנס לדיכאון שם
היהודים הם הניגוד המוחלט של השחורים בארה"ב בכל הבחינות שיש מחברתיות עד דתיות(שחלקם הגדול של השחורים היום מתאסלמים עוד,זה הופך את זה לסופר קיצוני). יש לי חבר שביקר משפחה בברוקלין, יש להם חנות שם,השחורים באופן קבוע מחכים ליהודים בסוף היום ליד החנויות ומתעללים בהם,הם ביריונים חסרי כל תרבות. היו שוברים להם קבוע את החלונות של החנות ומרססים להם מגן דויד וכל מיני דברים על החנות.
ישן 15-06-07, 13:17   #5
Gil-G

הסמל האישי שלGil-G

שלח הודעה דרך ICQ אל Gil-G

יש אנשים עם שריטה ממש דפוקה בעולם הזה...

"Ni bheidh an bua ach leis an Gra"

If you wanna Shoot, Shoot - Don't Talk

אני לא גיל גרנות
Gil-G מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-07, 13:44   #6
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
ממש בושה, חופרים לך על רצח מלפני יותר מ-40 שנה! שבינתיים על בסיס יומי הגורילות האלה רוצחות יהודים ואמריקאים וגם אחד את השני. מעניין שמאות מקרי הרצח שהם מבצעים עם הכנופיות שלהם לא מגיעים לחדשות על ידי התקשורת השמאלנית, אבל שאיזה זקן אחד שבמילא מת עוד כמה שנים רצח שני עבדים לפני יותר מ-40 שנה! זה לא רק שמגיע לכל מקום בתקשורת האמריקאית השמאלנית קיצונית אלא גם לתקשורת הישראלית השמאלית קיצונית. כאילו שאין משהו אחר לדווח פה מאשר אדם זקן שלפני יותר מ-40 שנה רצח 2 כושים באיזה עיירה נידחת, תעשו לי טובה נו.

בינתיים מקרי הרצח המזוויעים באמת מושתקים על ידי התקשורת השמאלנית.
כמו למשל זוג לבן בטנסי- בת 21 ובן 23 שהותקפו על ידי כנופיית גורילות,ולא רק שנרצחו אלא עונו בייסורים קשים ונחתכו לכמה חלקים בעודם חיים.(לאחר שהאשה נאנסה כמובן על ידי כולם,גם היא נירצחה). אגב הם מאשימים את היהודים בעבדות שלהם,טוענים שהיהודים העשירים היו בעלי ספינות העבדים שהביאו אותם,למרות שהטפשים הכי גדולים בעולם שהם היהודים השמאלנים עזרו להם לקבל שוויון זכויות באמריקה,וזה התודה שהיהודים מקבלים,שמאשימים אותם בעבדות של השחורים. ובינתיים מילוני כושים משועבדים על ידי מוסלמים באפריקה, אבל מה? את הערבים הם לא שונאים,הם אפילו לא מתבטאים נגד המוסלמים שמשעבדים מיליוני כושים באפריקה.

הצביעות והשקרים של ההסטה מהאמת על ידי התקשורת השמאלנית והמקרה שדיברתי עליו:
http://www.youtube.com/watch?v=oRjhdNWmDuI
אחי..הבושה זה שזה קורה כל יום ולא עושים כלום..אבל כל הכבוד על זה שהם מענישים אותו..גם אם זה ליפני 40 שנה..הוא ר-צ-ח אנשים..תחשוב אם זה היה אחד מהמשפחה שלך(חס וחלילה) לא הייתה שכוח את זה גם עוד 100 שנה....אבל זאת באמת בושה שלא עושים כימעט כלום לגבי זה שזה קורה כל יום...:closedeyes:
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-07, 13:49   #7
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי רוני קולמן הבא
אחי..הבושה זה שזה קורה כל יום ולא עושים כלום..אבל כל הכבוד על זה שהם מענישים אותו..גם אם זה ליפני 40 שנה..הוא ר-צ-ח אנשים..תחשוב אם זה היה אחד מהמשפחה שלך(חס וחלילה) לא הייתה שכוח את זה גם עוד 100 שנה....אבל זאת באמת בושה שלא עושים כימעט כלום לגבי זה שזה קורה כל יום...:closedeyes:
הנקודה שלי היא לא האם הרצח מוצדק, הנקודה שלי היא המאזניים המקולקלות והמוסר הכפול והצביעות של התקשורת העולמית השמאלנית.
מקרה אחד כזה שקרה לפני 50 שנה בעיירה נידחת, לעומת מקרים שקורים היום הרבה יותר מזעזעים! ובכמויות אדירות שאתה לא יכול לתאר! ותבין שזה עוד מגיע אלינו על ידי התקשורת השמאלנית הזאת, זה מגיע עד הארץ!!!!! 2 אנשים שנרצחו לפני מעל 50 שנה!!! אתה קולט!!! אתה יודע כמה נירצחים כל יום בימינו? וכמה השחורים רוצחים בארה"ב?
כמו למשל המקרה שמדובר על הנערה הלבנה והבן זוג שלה שהכושים אנסו אותה קבוצתית ואחרי זה חתכו אותם לחתיכות קטנות. איך זה לא הגיע? מפתיע אה.. ממש לא.
ישן 15-06-07, 13:57   #8
ביצה
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
הנקודה שלי היא לא האם הרצח מוצדק, הנקודה שלי היא המאזניים המקולקלות והמוסר הכפול והצביעות של התקשורת העולמית השמאלנית.
מקרה אחד כזה שקרה לפני 50 שנה בעיירה נידחת, לעומת מקרים שקורים היום הרבה יותר מזעזעים! ובכמויות אדירות שאתה לא יכול לתאר! ותבין שזה עוד מגיע אלינו על ידי התקשורת השמאלנית הזאת, זה מגיע עד הארץ!!!!! 2 אנשים שנרצחו לפני מעל 50 שנה!!! אתה קולט!!! אתה יודע כמה נירצחים כל יום בימינו? וכמה השחורים רוצחים בארה"ב?
כמו למשל המקרה שמדובר על הנערה הלבנה והבן זוג שלה שהכושים אנסו אותה קבוצתית ואחרי זה חתכו אותם לחתיכות קטנות. איך זה לא הגיע? מפתיע אה.. ממש לא.
העובדה שזה התרחש לפני 50 שנה לא אומר שאין צורך למצות עם הרוצח את הדין.
אומנם זה לא "עדכני", אבל זה לא אומר שהוא לא אשם או שהוא לא צריך להיענש.
ביצה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-07, 13:57   #9
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

אתה יודע למה זה קורה? כי השמאלנים כל כך משתינים במכנסיים מרוב פחד, שהם פוחדים אפילו להאשים את השכבות ה"חלשות", ולא פוחדים להאשים את עצמם בפשעים שהשכבות החלשות עושים.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-07, 13:59   #10
ביצה
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
קבלו כתבה על חבר קו-קלקס-קלאן לשעבר שנהג להרוג שחורים:

http://news.walla.co.il/?w=//1123311
בזוקה תגיד אני טועה או שאתה עוד מהוותיקים של ישראלבודי, קוראים לך גיא לא?
אני זוכר היית עושה הרבה צרות
ישן 15-06-07, 14:02   #11
DMX
חבר פעיל

הסמל האישי שלDMX

ציטוט:
אני לא מאמין שאתה זה שרושם ת'תגובות האלה, ממש לא מתאים לך.
מקרי רצח יומ-יומיים לא מתפרסמים ככה בתקשורת כי זה לא מעניין לאפחד ת'ביצה לעומת משהו שקרה מלפני 40 שנה זה מעניין במיוחד אם זה מהקו-קלוקס-קלאן [וברור שהוא צריך להענש].

ואני מתפלא מאוד שאתה ככה מכליל וככה מבטא אותם, זה מתאים לילד סתום בן 12 שקיבל מכות מאתיופי .
בכל מקום לא משנה מה מי מו יהיה חלק קיצוני שיאשים את היהודים, אבל זה רק חלק מצומצם .
אני יודע ששמעתם סיפורים על יהודי שנסע לארלם וקיבל מכות מכושים, אני שמעתי על דוד של חבר שלי שעובד עם כושים ועושה רק איתם עסקים וכל החברים שלו כושים טהורים מארלם, אז מה??
DMX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-07, 14:05   #12
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביצה
העובדה שזה התרחש לפני 50 שנה לא אומר שאין צורך למצות עם הרוצח את הדין.
אומנם זה לא "עדכני", אבל זה לא אומר שהוא לא אשם או שהוא לא צריך להיענש.
כניראה לא קראת את ההודעה שלי,או שלא הבנת אותה. תקרא שוב ותגיד לי מה אתה מבין ממה שרשמתי כאן.

ישן 15-06-07, 14:13   #13
ביצה
חבר פעיל

ציטוט:
כניראה לא קראת את ההודעה שלי,או שלא הבנת אותה. תקרא שוב ותגיד לי מה אתה מבין ממה שרשמתי כאן.

הבנתי טוב מאוד את מה שכתבת, אבל אתה מציג את העניין כאילו זה לא בסדר שהתקשורת מפרסמת את זה, ואני לא מבין, למה?
בגלל שיש עוד מקרי רצח? אז יש, אז זה אומר שצריך להתעלם מהרצח של 2 האנשים המסכנים האלו?
ישן 15-06-07, 14:17   #14
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביצה
הבנתי טוב מאוד את מה שכתבת, אבל אתה מציג את העניין כאילו זה לא בסדר שהתקשורת מפרסמת את זה, ואני לא מבין, למה?
בגלל שיש עוד מקרי רצח? אז יש, אז זה אומר שצריך להתעלם מהרצח של 2 האנשים המסכנים האלו?
העניין הוא שהתקשורת עושה zoom על רצח של 2 אנשים כאשר יש רציחות של בני מיעוטין על ימין ועל שמאל ורובן הרבה יותר אכזריות, ומהם התקשורת מתעלמת
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-07, 14:18   #15
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DMX
מקרי רצח יומ-יומיים לא מתפרסמים ככה בתקשורת כי זה לא מעניין לאפחד ת'ביצה לעומת משהו שקרה מלפני 40 שנה זה מעניין במיוחד אם זה מהקו-קלוקס-קלאן [וברור שהוא צריך להענש].

אהה אוקי, יותר מעניין גבר לבן שרצח 2 כושים לפני 60 שנה , מאשר כנופיה של כושים היום שהתנפלו על זוג תמים ,אנסו את האשה וחתכו אותם לחתיכות קטנות בעודם חיים.ועוד מיליון מקרים כאלה של כושים שרוצחים לבנים שמתרחשים כל יום ולא מגיעים לכותרות הראשיות כמובן.
תשמע, אני מבין מאיפה התגובה שלך באה "לא מעניין אף אחד", על מנת להבין מאיפה היא באה אתה צריך לחקור את המדיה הבין לאומית ולשאול את השאלות הבאות(אני לא מצפה באמת שתעשה את זה כי זה קצת עמוק מדי בשבילך או בשביל אחרים,בלי להעליב כמובן)
1- מה הדעות הפוליטיות של אותם אנשים בתקשורת? האם הם שמאלנים או ימניים? האם הם ליברלים או שמרניים? האם הם בעד רב-תרבותיות והגירה או האם הם נגד? מה המסרים שהם רוצים להעביר לחברה? מה האידיאולוגיה של אותם אנשים בתקשורת בארץ,בארה"ב או בכל מדינה אחרת? מה אג'נדה שלהם שעומדת מאחורי האמונות שלהם והאידיאולוגיה שלהם?
2- התקשורת הינה בית משפט חזק יותר יותר מכל גוף אחר במדינה, היא מגיעה לכל בית בעולם דרך הטלוויזיה והרדיו,דרך עיתונים שמגיעים לכל הבית היא מפרסמת את מה שהיא חושבת לנכון לפרסם על פי האידיאולוגיה והדעות הפוליטיות שמאפיינים את אותה אוכליסה של עיתונים ובעלי העיתונים. האם העיתונות אובייקטבית? ממה לא, אמנם היא מציינת עובדות מהשטח, אבל אין לשכוח שהיא זאת שמחליטה מה יגיע ומה לא יגיע לחדשות, היא גם מחליטה איך לפרש את האירועים, כידוע לך העיתונות לא רק מפרסמת את החדשות, אלא גם מספקת פרשנות.
3- מי אותם גופים שעומדים מאחורי התקשורת שרוצה להראות "אובייקיטיבת"? מי שולט על התקושרת מבחינת סקטור באוכלוסיה, מה האג'נדה והדעות הפוליטיות והחברתיות של אותה אליטה?
4-מי הגופים החברתיים שמשפיעים על הנורמות החברתיות במדינה, על נכון ולא נכון, צודק ולא צודק, וכמובן לחיצת היד בין ארגונים האלה לתקשורת.

שיהיה לך יום טוב ידידי..
ישן 15-06-07, 14:22   #16
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביצה
אני רואה שכל קריאה אתה מפנים עוד מסרים, הנה אני אבליט לך עוד משפט(כניראה אתה קורא רק מה שאני מבליט)

ישן 15-06-07, 14:30   #17
ביצה
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני רואה שכל קריאה אתה מפנים עוד מסרים, הנה אני אבליט לך עוד משפט(כניראה אתה קורא רק מה שאני מבליט)

אתה נותן תשובות ציניות במקום להתמודד עם מה שאני כותב לך.
העובדה שכיום מתרחשים מקרי רצח, ולא משנה כמה מזוויעים שיהיו, לא מבטל מקרי רצח שהתרחשו מזמן.
זה כמו שתגיד שמעכשיו לא נתייחס יותר לשואה ולא נקיים טקסי זיכרון, ובמקום זה נדבר על מה שקורה בדרפור.
ישן 15-06-07, 14:46   #18
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביצה
אתה נותן תשובות ציניות במקום להתמודד עם מה שאני כותב לך.
העובדה שכיום מתרחשים מקרי רצח, ולא משנה כמה מזוויעים שיהיו, לא מבטל מקרי רצח שהתרחשו מזמן.
זה כמו שתגיד שמעכשיו לא נתייחס יותר לשואה ולא נקיים טקסי זיכרון, ובמקום זה נדבר על מה שקורה בדרפור.
אחי , בלי להעליב, אתה די בור, תבין את המשמעות של הביטוי "מאזניים", לא מדובר על האם רצח מוצדק או לא.
ישן 15-06-07, 14:52   #19
Eagle
חבר פעיל

הסמל האישי שלEagle

אולי זה לא הגיע לתקשורת "השמאלנית" , בגלל שהמקרה הזה לא קרה?
והוא פרי דמיונו של חיים בן פסח וחבריו מהתנועה ?
Eagle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-07, 14:55   #20
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

אוקיי בואו נשמע על הפרטים של מקרה הרצח:

Carjackers had taken Channon's vehicle at gunpoint, bound and blindfolded the couple, and transported them to Davidson's residence. At that location, Christopher was raped (in front of Channon) by multiple assailants, his penis was cut off, he was shot multiple times, his body was set on fire, and, finally, his corpse was taken away and dumped alongside railroad tracks. With Christopher out of the way, the perpetrators next focused their depravity on Channon. Over the ensuing two days, they beat her, gang-raped her, urinated upon her, cut off one of her breasts (while she was still alive), and poured bleach down her throat. As with Christopher, they finished up by shooting her multiple times and setting her body on fire, but instead of dumping her corpse elsewhere, they wrapped it in a blanket and stuffed it into a trash can which was left inside the residence.

=================================

עכשיו בוא נשווה את שני המקרי רצח.
מדובר כאן, למי שלא יודע אנגלית על כנופיה שעשה את המעשים שאפילו השבטים האפריקאים לא עושים עד כדי כך באפריקה.

1- הם חטפו את הזוג באיומי אקדח.
2- הם אנסו את הגבר אונס קבוצתי ליד חברתו.
3-לאחר מכן הם חתכו את איבר מינו,הציתו אותו באש וירו בו!
4- לאחר מכאן, הם עברו לבחורה, לאורך מספר ימים! הם הכו אותה,אנסו אותה, השתינו עליה, חתכו לה את השדיים!! שפכו לה חומרים כימיים לתוך הגרון!!!

http://www.observationdeck.org/weblogs/vault/?p=25

http://www.crimelibrary.com/news/ori...hristian2.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Channon..._Newsom_murder

http://www.jacksonville.com/apnews/s...8P6ED601.shtml

http://www.topix.net/state/tn/2007/0...couple-slaying
תגובה