|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חברים יש מצב יש פה למישהו , תוחנה להורדת קתוביות מיסרט ,
הורדתי סרט ויש שמה קטוביות באנגלית ואני רוצה להוריד אותם , אם מפריהם לי בבקשה למי שיש אני ממש צריך תודה רבה מראש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא... הכתוביות צרובות בתוך הקובץ, כל מה שאתה יכול זה לשים שוליים שחורים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא אחי יש , גם אני צריך
אני רק לא יודע את השם
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל צריך תוכנה לזה !
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מי שקוראים לו Bodybuilder ניחן ביכולות עברית כמו שלך? בכל מקרה, אני מסביר לך, שהכתוביות צרובות לתוך קובץ הסרט, זה לא משהו שאתה יכול להוציא או לבטל, האופציה היחידה היא לשים שוליים שחורים על החלק של הכתוביות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא מדבר על כך שיש בקובץ וידאו שהוא הוריד כתוביות לצמיתות... סעמק כמה שכל צריך כדי להבין את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש קבצים, שבנויים מסרט + כתוביות. לא כולם, רק אלה שמכניסים לנגן מסויים ששכחתי את השם שלו ככתוביות + סרט. את הכתוביות, שהוספו כקובץ נוסף, אפשר להוריד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"הורדתי סרט ויש שמה קטוביות באנגלית ואני רוצה להוריד אותם" מה קשה להבין, שהכתוביות באו מודבקותתתתת לסרט, לא כקובץ כתוביות רגיללללללללל, אלוהים ישמורררר איזה קשה קליטהההה זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנגן, שאתה מכניס אליו כתוביות וסרט כקבצים נפרדים, (נגן ספציפי, לא כולם) בסוף הקרנת הסרט מחבר אותם לקובץ אחד (חדש). בקובץ הזה, אפשר בתכנה מסויימת להפריד את הכתוביות מהסרט. שכחתי את שם התכנה, אבל זה אפשרי. תפסיק להתווכח כשיש 3 אנשים שאומרים לך שזה אפשרי בעזרת תכנה מסויימת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ^
מה לא מובן פה ?!@! אי אפשר להוציא כתוביות מובנות בסרט !! הורדת סרט ויש שם שחקנית דובה ושטוחה יותר מהlcd של טושיבה, אתה יכול להוציא אותה מהסרט ?! אתה יכול להוריד תוכנה שמחליפה שחקן בתוך הסרט לשחקן אחר ? אתה לא יודע על מה אתה מדבר, אז אל תקפוץ סתם!
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אתה לא תוכל להוריד ת'כתוביות כי הם כבר נצרבו על הפיקסלים המקוריים של הסרט, אז אפילו אם יש תוכנה שיכולה לעשות דבר כזה, ישארו חורים שחורים בסרט? :\ תעשה לי טובה. ואני אתווכח גם עם 100 איש - ושימות העולם. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה לא מובן בזה שהקובץ מגיע כשני קבצים מחוברים לאחד ושזה אפשרי לפרק ביניהם ?!?!?!?!?!?!?!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי זה לא לגו! אתה לא יכול להוציא משהו שצרוב על המידע של הסרט! ואז עוד להחזיר את המידע המקורי של הסרט! ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר קדוש
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי כח לשטויות המטומטמות שלך. הסברתי לך, שיש אנשים שמעלים לאתרים מסויימים סרטים אחרי שעברו "איחוד" נקרא לזה של קובץ סרט ללא כתוביות, עם כתוביות. מהמצב הזה של קובץ אחד מאוחד אפשר להפריד את הכתוביות לסרט המקורי ללא הכתוביות. לא רוצה להקשיב ? לא צריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה זה שלא רוצה להקשיב. אחרי ה"איחוד" אי אפשר להוציא את הכתוביות מהסרט שיחזור להיות מה שהוא היה לפני ה"איחוד". עכשיו זה באמת התגובה האחרונה בנושא, אלא אם כן תביא לי תוכנה שעושה דבר כזה, אני אכרע מולך ברך ואנשק לך ת'בולבול. יום טוב, אדוני. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר קדוש
|
![]() ציטוט:
לא, א-י- א-פ-ש-ר ![]()
![]() |