|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() שאלה פשוטה: יש לי תמונה המשמשת כשומר מסך (של ויקטור מרטינז דווקא וכן אני לגמרי מהמושפעים).
אני מעונין להחליף אותה באחרת, אבל לא רוצה שהיא תלך לאיבוד. זקוק להוראות פשוטות, שלב אחרי שלב, איך שומרים את התמונה בתיקייה. תודה מראש. ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() סתכל במוניטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא בטוח אבל אני בדקתי אצלי בעיקרון אתה לא תראה את התמונה אלה רק תוכל לשים אותה על המסך שוב לחץ על save as בthemes
![]() |
#4 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
תודה. ואחי אתה יכול לעשות לי טובה ולהחליף חתימה. זו הייתה בדיחה מצוינת, אפילו אשתי צחקה בקול רם מהדבר הזה. אבל יש לי בעיה לראות כאן את השחיף המיליונר הזה בכל כניסה לפורום, אתה יודע אני אוכל עכשיו די הרבה, ופשוט חבל לי להקיא את האוכל הזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
העניין הוא שאם אתה לוחץ מקש ימני, ההתיחסות של המחשב היא לכלל האייקונים על המסך, ולא לתמונת השומר מסך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() בטח אחי שום בעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי
|
![]() צריך למצוא את התיקיה שהקבצים מאוכסנים בה.
אני עושה חיפוש על דברים שיש שם וזה לא מוצא.. לא חושב שיש פתרון של כמה שניות.. תשאל בפורומים של תמיכה והתקנות של ווינדוס,למה זה קשור למערכת ולקבצים מוסתרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ניגרי אתה בטוח שמדובר על שומר מסך? או שהתמונה היא רקע?
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() או שתצלם את המסך תילחץ על הכפתור "print Screen Sysrq"s ואז כנס לצייר ותילחץ על קטרל וv או שתחפש בסיפריה של ווינדוס ניראה לי בסיסטם
|
![]() |
![]() |