|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3455294,00.html
אם זה יקרה, חיפה נאיבים וטיפשים. סכנין בדרך הזו תיקח אליפות בסוף.:dry:
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אם חיפה מוותרת עליו אפשר לסגור את הקבוצה הזאת.
זו טפשות שאין להגדיר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם עדן בן בסט היה כישרון אדיר והם ויתרו עליו.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רפאלוב שחקן מעולה .. אבל הראש שלו דפוק , הוא חי חיים לא ספורטיבים , הוא חושב שהוא מלך העולם ... ויש לו מניירות של כוכב , וכל זה שהוא לא עושה שומדבר כבר עונה וקצת
לזרוק אותו או להשאיל אותו לקבוצה אחרת יהיה בושה וחרפה , אבל לתת לו בעיטה בראש ולסדר אותו זה משהו הכרחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מכבי רק ממשיכה לרדת...
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() פייי,סכנין משתפרת
קודם 2-2 עם בית"ר עכשיו זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() באמת משתפרת, אני לא אתפלא אם יהיה לה מקום 6-3 העונה, עם איך שהליגה נראית... מה גם שמכבי חיפה ומכבי ת"א מפנות את המקום שלהן ויורדות למקומות 5-8...
הליגה על הפנים.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל,אני מכיר את רפאלוב מגיל 17 בערך שהוא היה בנוער,יש לו פוזה ואגו מינימום של מארדונה,אף אחד לא סבל אותו הוא מחזיק מעצמו יותר מדי,שילך ידחוף אצבע לתחת.
ודבר שני מה אתם אומרים,להשאיר את מסלילה,או להביא את אלירן דנין ולהחתים את פנטני החלוץ?
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא בבי"ס שלך או משהו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכרתי שחקן ששיחק איתו ביחד בנוער,ושהייתי הולך למשחקים וזה אז הייתי רואה את כל ההורים של השחקנים מה הם אומרים עליו ואת השחקנים עצמם וכו'..הוא פוזאיסט ברמות.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם ניצחו 3-0 את מכבי ת"א .. וקטן הכניס גול אחרי הרבה מאוד זמן שלא הכניס .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גפני המחליף שלו. ואת פנטיני , במידה שמביאים, על חשבון קרוסה בלבד!!! הוא פשוט כישלון ! שי מימון גם מוכשר וגם יעבוד יותר טוב עם קינן, ממש מתואם איתו. שימו לב שב3 ההפסדים בליגה, ב2 מהם הגול בא באשמתו של קרוסה, שנעצר פתאום ועזב את השחקן [גולן מול פ"ת, הולצמן מול אשדוד].
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם מביאים את בן-יוסף הייתי משחרר את קרוסה ואם מביאים את דנין אז להשאיל את מסיללה לשנה אחת כי הוא חתיכת שחקן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מסיללה אוצר. תסבירו לי למה בדיוק צריך להשאיר את קרוסה, שיביאו את פנטיני הזה על חשבונו, ואת מסיללה ישאירו.
למה צריך את דנין?
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ואז מי ישאר בתור בלם? שי מימון? עם כל הכבוד הוא לא יכול להחזיק את ההגנה שלנו אבל שילוב של בן יוסף וקינן יכול להיות מצוין, בן יוסף בלם מאוד מהיר וקינן יוסיף את החוכמה והחוזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
11 בלחץ |
|
![]() |
![]() |