|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט מזכירים את הנושא כל הזמן בחדשות, אז אבא שלי מטרטר לי את השכל כדי שאני אסביר לו למה מתכוונים הקריינים והפוליטיקאים כשהם משתמשים במושג "סוגיית הליבה" ביחס לועידת אנאפוליס ויחסי אולמרט-אבו מאזן. גם אני לא ממש מבין, אז מישהו שיודע יכול להסביר בבקשה מה הסוגייה הזאת ומה היא כוללת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בולשיט תעמולתי.
בגדול הם רוצים שנתן להם את ירושליים , נהפוך למדינה דו לאומית ונקבל את זכות השיבה , אה הם גם רוצים מדינה פלסטינית בגבולות 67 (+מעבר שעולה לנו עוד שטח) בעיקרון זה בערך הצד הכי מתון שלהם. (נראה לי כבר מצעדי החמאס וכל המנהיגים שלהם בעולם ובאו"ם הבהירו מה הצד הלא מתון שלהם) לנו אין צד , אולמרט רוצה שקט מהשמאל (זוכרים את ההפגנות של השמאל הימין והמילואימניקים? ) מהעולם , ואיזה הסכם שיחזיק מעמד 3 שעות מקסימום. טוב ליברמן רוצה לעשות פיתולים ב"קו הירוק" , זה בערך הדרישה היחידה "שלנו" נ.ב דיי להשתמש בכינוי הזה אבו מאזן , מחמוד אבעס הוא עבו מאוזן כמו שאני קאמי-סאמה. אותו דבר עם עראפאת : השם האמיתי שלו (מועתד מויקיפדיה) Mohammed Abdel Rahman Abdel Raouf Arafat al-Qudwa al-Husseini הנה הסבר למה הם קוראים לעצמם ככה , מעין תרבות ערבית של ניקים: http://en.wikipedia.org/wiki/Kunya_%28Arabic%29 זה מספר הרבה על מי שמספר לנו על העולם.