|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://news.walla.co.il/?w=//1184201
השביתה לא מתקרבת לסיומה, להפך, היא נראית כאילו הולכת להימשך עוד הרבה זמן... מה דעתכם בעניין, רוצים לחזור ללימודים המעצבנים וצמצם נזקים עד כמה שאפשר, כמה שיותר מהר, או להפך, נהנים מכל רגע.. וכנראה שתידפקו בבגרויות.. (גם אני אדפק חח אבל שם זין)... מה דעתכם? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בסוף התלמידים נדפקים...
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() וואלה זה לא משנה כי בסופו של דבר תצטרכו לבוא בחופש פסח להשלים את השיעורים ו\או לעשות מרתונים של תגבורים וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() די נימאס כבר השביתה הזאת
אני מת לחזור כבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא די מבואס , שנה אחרונה ויש לי מערכת קלה יחסית.. די מבאס לצאת הבית-ספר לא חסר לי כלום
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אני נהנה מכל רגע אבל עדיף שיסיימו את זה מהר לפני שזה ידפוק תבגרות
ובכלל יש לי חברים שצריכים לעשות בגרויות חורף זה בכלל ידפוק אותם שביתה ארוכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו במקצועות ההומניים(תנ"ך היסטוריה ארזחות וכו') אם לא מספיקים את החומר יכולים להגיד שנלמד מהמיקודים וזה יספיק?,כי אם כן לא אכפת לי שהשביתה תימשך גם עד שנת תשפ"ח,למרות שכנראה נדפק במתמטיקה כי אי אפשר ללמוד למתמטיקה לבד אבל אני מאמין שעם קצת מורים פרטיים פה ושם ועזרה מילדים חרשנים אני אתגבר גם על זה.
בדוגרי אני לא מבין למה המורים העצלנים(הכוננה למקצועות ההומניים) פשוט לא מביאים לנו מיו חוברת/דפים עם החומר מסוכם זה היה חוסך להם וגם לנו הרבה מאוד זמן וכאב והיה הרבה יותר אפקטיבי, עלק הם אומרים שאם אתה כותב את זה אתה תזכור כאילו ששלושה חודשים אחרי שכתבת משהו תזכור אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נהנה מכל רגע! גם ככה אני בכיתה י', עוד נראה אם הם ישאירו אותנו בחגים, הם כבר איימו כמה פעמים עד עכשיו לא יצא מזה כלום.
לדעתי הם פשוט ילמדו חומר מצומצם יותר-רק את החומר שצריך לבגרויות, או משהו כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה היה כיף ביומיים- שלושה הראשונים. אבל זהו, לא כיף יותר. משעמם, חסר מלא חומר. והכי חרא שאת הכל נצטרך להשלים בהרבה פחות זמן.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תכלאס שנה שעברה כשהייתה שביתה של איזה שבוע+ הייתי מבסוט טילים וזה לא פגע בשיט בבגרויות.. חוץ מהלחץ של המורים חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |