|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() החלטתיי לקנות את המוצרר
אשמח אם תמליצו לי על טעםם טוב.....ובנוסףף אם ביום אני משתמש ב-100 גרםם כי ככה המליצו ליי לפי המשקל שלי 54 זה יהיה אפקטיביי....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() שמעתי שזו האבקה!!!!
רציתי לקחת אותה אבל הלכתי על הצ'אמפיון מאס החדש שמע לי גבר קח אותה 3 פעמים ביום!,אפילו שזה ייגמר לך מהר זה שווה את זה אל תתקמצן |
![]() |
![]() |
#3 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() Perfect3000, אל תיסחף עם התגובות. האבקה שלך יכולה להיות מעולה בשבלך אך לא תמיד תתאים לכולם.
לשאלה המקורית, הסיריוס מס אבקה מעולה. הכל שאלה של התאמה. המלצתי היא לבחור בטעם בננה, פשוט טעמתי אותה והיא מדהימה. במקביל, כנס למאמר האבקות לעלייה במסה שפריסמתי באתר, הוא יעזור לך יותר. מקווה שעזרתי,
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() בעעעעעעעע יש לי אותה וכרגע בדיוק שתיתי אותה ועוד מאט אני זז לאימון אבקה מגעילה אני וחבר שלי שותים ומתים מהטעם המגעיל הוא קנה תות ואני שוקו אז אנחנו עשינו החלפות ושתי הטעמים נמאסים מהר רצחחחח אם כבר אתה קונה קנה תות אבל זה גם מגעיל ואני מזה זה מחליש אותי ומסביע עד התחת.. לא קונה יותר תדבר הזה... אבל אני מוכרך לציין שזה אפקטיבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה מגעילל הסריוסס מאס אתה מיתכוון?
גיל קראתי את המאמר אני לפי מה שכתבה בקבוצה של הרזים...172 על 55 קילו...... אהה ויש אפשרות לטעום את הטעמים במקום מסוים ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה באמת רזה...
גיל אני גם מתכנן לקנות בקרוב ולשכנע כמה חברים שמתאמנים...יש איזה הנחה לקנייה קבוצתית אם נגיד לפחות 2 שקים של סיריוס מאס ה 5 וחצי קילו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא הגזמת 10 שקים...וגם זה יוצא אותו דבר רק הוספת עוד כסף...
אני מדבר ברצינות..כי זה יקר להם ואז אם נקנה נגיד 4 שקים ויצא יותר זול אז כן יקנו...בכל זאת גם החנות מרוויחה קנייה של 4 שקים עם רווח קצת יותר קטן על שק מאשר שק 1 או אולי שום שק..אני מדבר ברצינות שאם יהיו פה מכירות קבוצתיות כאלה אז החנות תמכור יותר עם רווח קצת פחות גדול אבל עדיין רווח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() דבר איתי חופשי במייל
נראה מה אפשר לעשות
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא כתב את זה לך...חחח זה היה בשבילי
ואוקיי אני מחא יעשה שיחה עם כולם נראה מה הולך ואני יגיד לך כמה קונים...תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה שרוצה לעשות את העסקהה הקבוציתית חח מאיפה אתהה אולי אני גם יכנסס איתךך אחיי ביחדד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח מראשון
יש בינתיים כנראה 3 שקים שקונים...מחר בטח יהיו עוד אני מקווה עוד 2 אפשר גם להזמין ביחד ואחד מהם לשלוח לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני מהקריות באסההה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא...תחכה עוד כמה ימים..תביא לי מסנג'ר או איסיקיו עדיף מסנג'ר במוניטין ונארגן ביחד ושק אחד ישלחו אלייך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
ולכל אחד ישלחו אישית ישראלבאדי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח צודק...טוב אלמוני לא נורא...שמע אני אפילו לא יקח משלוח אולי נבוא ניקח הכל מהחנות כי זה לא ממש רחוק
או ששולחים לבית אחד וכולם באים לקחת ממנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() היא נורא מגעילהח בהתחלה כמו שאמרו כאן
אבל מתרגלים לטעם וזה לא מפריע בכלל .. ככה היה אצלי לפחות |
![]() |
![]() |