|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא מפריע לכם בסדר יום? בעבודה,כשיוצאים עם חברים וכו'? מה אתם עושים? פשוט לא אוכלים במסעדות כשיוצאים (נגיד אם כבר אכלתם צ'יט באותו שבוע,וביום אחר יוצאים עם חברים),ובעבודה איך אתם מסתדרים?,יש פה כאלה שלא מחשבים קלוריות והולכים לפי תפריטים בחיטוב וזה עובד להם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאני יוצא עם חברים שלי והם דופקים לאפות זה קשה מאוד. למשל עכשיו אח שלי הביא גלידה ואני מת לאכול אבל במקום זה אני אוכל יוגורט יופלה 0%.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב זאת התקופה הכי קשה.
רעב, עייפות מאימונים, תסכול בגלל המשקלי עבודה ועוד צריך גם לעשות הרבה יותר אירובי מבמסה. למרות שאני אישית די זלזלתי באירובי. אבל אם חברים אוכלים זה לא אומר שאתה צריך לאכול אין מה לעשות אחי ככה זה חיטוב יש גבול לצ'יט אצלי בחיטוב אין צ'יטים בכלל אבל כל אחד ואיך שהוא רוצה. ותאמין לי גם חברים שלי אוכלים הרבה פיצות, גלידות, סנדוויץ' בר מה שאתה לא רוצה תחשוב על המסה וכמה אתה לא רוצה להרוס את החיטוב וזה יעבור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הכל, הכל, הכל הכל הכל בראש!!!
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן,אבל זה גורם לי להרגיש רע עם עצמי,שאני כאילו מתעלל בעצמי,איך להסביר...וגם אף אחד לא מבין את זה...אומרים שאני פאנט,שאני מגזים שאני אוכל אוכל של כוסיות חחח..לך תסביר למשפחה,חברים,חברות,ידידות....זה בלאגן רציני....
וחוץ מזה זה באמת מוריד מאיכות החיים...אוף מצד אחד אני ממש אוהב פיתוח גוף,ורוצה גוף שרירי והכול,אבל מצד שני זאת הקרבה ענקית..... מה עושים אולי כדי ל'התחמק' מהחיטוב איכשהוא?,אפשר אולי לעלות ממש ממש ממש לאט במאסה עם הרבה אירובי והכול? ואז פשוט להפסיק לעלות,ולשמר את המאסה הקיימת? (איך עושים דבר כזה בכלל אם זה אפשרי?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מזה השטויות תאכל כמה שבא לך עכשיו חורף
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה טובה איך להתמיד ,
אני מחטב שבוע וכבר איבדתי סנטימטר שלם ביד איך זה יכול להיות אני לא יודע , הצד החזק שלי תמיד היה להתחטב... זה כלכך קשה בהתחלה שזה הורג , אבל עכשיו אחרי שראיתי כמה אני ירדתי בשריר... פיי אני כלכך מיואש אין לי כבר כוח לאכול הנה עכשיו אני מוצא את עצמי 4 וחצי שעות בלי אוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובאמת שלהסביר למשפחה חברים חברות זה לא כזה בלאגן כמו שאתה חושב גם אני חשבתי פעם ראשונה שיצאתי עם חברים לאכול בחיטוב חשבתי ככה אבל אצלנ לפחות באמת זה לא היה כזה עניין ואם אתה כל כך שונא חיטוב במסה הבאה פשוט תעלה נקי למרות שגם אז תצטרך חיטוב כי מאוד קשה לעלות נקי לגמרי אבל החיטוב לא יהיה ארוך כמו בעלייה מלוכלכת. ואליאב לדעתי זה בגלל שעשית חיטוב ישר אחרי ולא חיכית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני עדיין במאסה,אני פשוט מפחד מהחיטוב...
אפשר לעלות נגיד 5 קילו ולשמר את זה פשוט? ואז אני לא אצטרך חיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
* יש לציין שקראתי רק את השורה הראשונה !
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() sixpack אחי תגיד,הגוף שלך זה גנטיקה? או הרוב בגלל תזונה מדוייקת של תפריטים והכול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מטרה ואתה חייב להשקיע ולהתמיד כדי להגיע לתוצאות.
גם לי בהתחלה היה קשה בחיטוב, אוכל בחגים, חברים אוכלים צ'יטים לידי בלי סוף, בלי אלכוהול בפאבים/מסיבות בכלל/ צבא שזה הכי קשה, כל היום מסתובבים לידך עם עוגיות בורקסים ומה לא אז נכון בהתחלה זה קשה אבל כשרואים אפילו קצת תוצאות נכנסים למצב ששום דבר לא יכול לשבור אותך. כל ההתחלות קשות. תיהיה חזק גבר גבר
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() עזוב אותך שטויות חיטוב זה הכל בשכל מי שרוצה להתחטב יעשה את זה ולא ישבר שיראה את חברים שלו אוכלים לאפה (חח למרות שאני בחיטוב שלי אלכתי איזה 25 לאפות אבל זה לא השפיע משו הייתי יורד מהר מהריצות