ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-11-07, 17:43   #1
alpha
Banned

ברירת מחדל תראו לי מחקר שמוכיח שעודף חלבון לא פוגע בכליות.

אני אומר מעכשיו כי אני יודע מה הולך פה, אני יודע שזה לא פוגע וכו' וכו' וכו'.

אני רק מבקש מחקר, בעברית.

תודה.
alpha מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-07, 17:45   #2
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

מחקרים לא כתובים בעברית
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-07, 17:47   #3
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

חחחחחחחחח תאמין לי שחלבון זה לא מה שיהרוס לך את הכליות חביבי
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-07, 17:51   #4
alpha
Banned

קיצר די להתחכם

אמרתי מה שאמרתי אני רוצה מחקר
לא כתבתי שזה פוגע, ההפך
alpha מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-07, 18:38   #5
ואן דאם
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
שלח הודעה דרך MSN אל ואן דאם

גם אם יהיה מחקר כזה אז אתה תיצמד למחקר ?
במקום להסתמך על מחקרים תעשה בדיקות דם פעם בחצי שנה ותראה מה המצב...
זה המחקר הכי טוב ..

מדריך חדר כושר , מוסמך וינגייט .
ואן דאם מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-07, 02:07   #6
גיל גרנות
מייסד הפורום

הסמל האישי שלגיל גרנות

כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר

עד היום לא יצא לי להיפגש במחקר או תיעוד אחד שטען כי עודף חלבון פוגע בכליות. קדחתי וחקרתי תזונאים/רופאים/מרצים/פיזיולוגים וכולם עם אותה תשובה. אין מחקר כזה.

בעיות עלולות להתרחש בקרב אנשים שיש להם כשל כלייתי כלשהו, זה כבר סיפור אחר.

צוות ישראלבודי- הנהלה
יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית.
GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות
גיל גרנות מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-07, 03:17   #7
Lucas
מושעה

שלום רב !

- גם אם היה מחקר כזה, דבר שהוא לא אפשרי, אותו מחקר אינו יכול להצביע על כלום, מהסיבות הבאות:
א) עומס בכליות זה דבר אינדיבידואלי, כל אדם והגנטיקה שלו ! יש כאלה שלאבותיהם - הכליות בגדו, והפסיקו לעבוד, וכו'. . . ומן הסתם זה הוא דבר תורשתי, אך אין זה מצביע על ודאות שגם לבנים תהיה בעיה כלשהי בעתיד, פשוט הרמת סיכון יותר גבוהה, ולכן, יש לחשוש מבעיות בעתיד, לכן צריך להבחין מה מכניסים. ויש כאלה, שהגנטיקה שלהם מצוינת, והגוף שלהם יודע להתמודד עם עומס, אבל גם העומס צריך להיות עד גבול כלשהו !
ב) כל אדם, בעל גובה, משקל, וכו'. . . שונה משל אדם אחר, כך שאצל כל אחד עומס ברכיב כלשהו נחשב לאינדיקציה שונה מזו של האחר. כך, שכמו שאמרתי, הנ"ל, הדברים הם מאוד אינדבידואלים. . . לכן, אינך יכול לייחס חשיבות כה גבוהה, לאדם בעל גנטיקה שונה משלך !

- לגבי גוף השאלה עצמה - תראה, עומס בכל דבר הוא לא טוב - אשלגן, מגנזיום, אבץ, ושאר ויטמינים ומינרלים, ושתדע לך שעומס מדברים אחרים, הרבה יותר מסוכן מעומס של חלבונים ! אך, לכן צריך להכניס כמות מבוקרת מידי יום של רכיבים למיניהם.
כל עוד אתה אוכל עודף, מתזונה טבעית, אז עומס הוא לא רלוונטי, וגם בלתי אפשרי אפילו שיהיה לך עודף מבחינה מעשית, למרות שמבחינה תיאורתית הכל אפשרי. יותר ריאליסטי זה כבר מחסור ב. . . אך, יכול להיגרם עודף מתוספת, של תוספי מזון !
שוב, עליף להבין, שלהגיע למכסה היומית זה הוא דבר אידאלי ואופטימלי, אך יחד עם זאת עליך להקפיד לא להגזים מאבקות למיניהם, ולדעת מהי הכמות שעליך להכניס לגוף מידי יום, ובאופו מבוקר, כאשר, איש מקצוע, משגיח עליך.
ואם כבר אתה דואג לעודף, אז תאמין לי, יש לך צרות של עשירים ! אינך יודע מה יכול לגרום מחסור בויטמינם ומינרלים למיניהם, וכנ"ל לגבי חלבונים ! חוסר בחלבונים, יכול להביא לסכנות בריאותיות, חמורות ביותר, ובלתי עקיפות !
אינני רוצה להפחיד אותך אפילו ! אך רק לסבר לך את האוזן מעט, שתשמע מה יכול להביא חוסר, לדוגמא:
חוסר בזרחן - חולשת שרירים, עייפות, אנמיה, זיהומים, מחסור במינרלים,צהגורמים לדלדול העצם - אוסטאופורוזיס, ליקויים בתפקוד הכליות, היפר-פרהתיירואיד, שאני מקווה שאני מבטא זאת נכון, שזו פעילות יתר של בלוטת התריס, וגם היפותיירואיד, שזה אם אינני טועה, תת-פעילות של בלוטת התריס, סותרי חומצה, הנוגדים כניסה של אלומיניום לגוף, וכו'. . .
חוסר במגנזיום - הגפיים שלך יכולות פשוט להירדם, נדודי-שינה, התכווצויות שרירים, היפראקטיביות, הפרעות קצב הלב, וגם כימדומני, עלייה בלחץ הדם. לא מזמן היה מחקר, שקראתי בעיתון אמריקאי, שהמנזיום מפחית לחץ דם, ואכילת מגנזיום, יכולה למנוע התפתחות עתידית של סכרת סוג 2 - מבוגרים ! אם אינני טועה, 12 אלף אנשים ללא היסטוריה של סכרת, היו בחוסר מגנזיום, 94% מהנחקרים שרמת המגנזיום שלהם בדם הייתה נמוכה, פיתחו סכרת. אם אינני טועה, ואני יכול לברר לך זאת, חוסר במגנזיום יכול להשפיע לרעה עלצ פירוק ובנייה של אינסולין, שזה הוא הורמון המופרש מהלבלב, שמטרתו להכניס את הסוכר מהדם לתאים. . .
לדוגמא, מחסור במיקרו-מינרלים:
חוסר באבץ:
אקזמות בעור, נשירת שיער, ריפוי איטי של פצעים, בעיות גדילה, התפתחות מינית לקויה, בעיות באיכות הזרע, וגם, אני מקווה שאני לא טועה - בעיות שינה ורגיעה !

שוב, תראה, לא חסר דוגמאות, אני יכול לכתוב לך על מחסור ועודף בלי הפסקה, זו היא לא מטרתי, מטרתי הייתה להמחיש לך את חומרת המצב !

שבוע טוב !
Lucas מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-07, 03:33   #8
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

מה יש לך עם התגובות בזמן האחרון תגיד?

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-07, 03:39   #9
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

תראה לי מחקר שכן מוכיח שחלבון פוגע בכליות.

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-07, 09:36   #10
dor_dru
חבר פעיל

עכשיו אני נורא סקרן לדעת במה יש אבץ ומגנזיום
משהו יודע?
dor_dru מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-07, 17:18   #11
mynavy
חבר פעיל

טעות נפוצה של ספורטאים, במיוחד אלה העוסקים בפיתוח גוף, היא העמסת כמות גדולה מדי של חלבונים באמצעות התזונה ותוספי מזון. במקרה הנוכחי כל המוסיף גורע, שכן עלולות להיווצר בעיות בתפקוד הכליות וייצור מוגבר של אמוניה.

העמסה מופרזת של חלבונים נפוצה בקרב בני הנוער, שמשקל גופם בדרך כלל נמוך בהשוואה למשקל המבוגר. הם רוצים לראות תוצאות מהר ולא מתחשבים בבעיות שעלולות להופיע בעתיד, ולכן המוטיבציה שלהם לצרוך תוספי מזון גבוהה במיוחד. אותם בני נוער חשים שככל שיתאמנו יותר חזק ויעמיסו על עצמם יותר תכשירים ואבקות, כך יזרזו את תהליכי בניית השריר. לפיכך, חשוב לכל מי שעוסק בפעילות גופנית לפנות לדיאטן קליני שעוסק בתזונת ספורט - ולא להסתמך רק על שמועות ופרסומים מסחריים. הדיאטן יוכל לבנות תוכנית תזונה מסודרת שמחשבת את כמות החלבון המומלצת לפי גיל, מין וסוג האימון.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2859706,00.html
mynavy מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה