|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר קוט'ג 250 גרם 0.5% +שקדים 20גרם
שייק 40 גרם Mrm[32 גרם חלבון] 2 פרוסות לחם קל + 100 גרם פסטרמה[בבצפר] 200 גרם חזה עוף + 2פרוסות לחם קל שעה לפני אימון אחרי אימון שייק 40 גרם 32 גרם חלבון + שני תמרים שעה אחרי אימון 500 גרם יוגרט + 4 לבני ביצה +20 גרם שקדים ושני פרוסות לחם קל לפני שינה שייק חלבון + חלב 300 גרם חלב + 20 שקדים ערכים 228 גרם חלבון , פחממה 65 גרם שומנים 47 משקל 82 גובה 182 14% שומן ק' 1800 ק' [בערך] Bmr 2000-2100 מטרה חיטוב מהיר עכשיו לדעתי יש יותר מידי ק' אסור לי לעבור תגרעון של ה900 ק' לפי חישוב אז אני מיתכוון לעשות 30 דקות אירובי ביום של Hit 5 דקות ריצה מהירה דקה מנוחה עד לדקה ה 30 מה אתם חושבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מה עם ירקות? אומגה 3? גיוון במקור לשומן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לוקח 6 כדורים של אומגה 3 ביום , שונא ירקות לכן ויטמנים 2 ביום
אוקיי אני יקזז מהיוגרטים ל400 ויעלה עוד 20 גרם שקדים[יאמי] חח תודה לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ותגיע ל70 גרם שומן, 20 גרם שקדים זה עוד 12 גרם שומן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי אני יוסיף טחינה לפסטרמה אמ... אם ביום שאין לי בו אימון לא שומר על כמות חלבונים זה יכול לידפוק לי תשמירת שריר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולמה לגוון? כי שקדים זה מקור מצויין לשומן חד בלתי רווי, ולעומת זאת אם תגוון ותכניס אגוזי מלך תוכל לקבל יותר שומן רב בלתי רווי [בעיקר אומגה 6 וגם אומגה 3]. גם טחינה זה מקור מצויין לאומגה 6. קיצר אתה צריך לגוון בין סוגי השומן. תחשב גם כמה שומן רווי יש לך בתפריט - ככה +\- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני מוסיף שומן עד ל59 שזאת הכמות המדיוקת שאני צריך אז כמות הק' קופצת ישר 2000ק'
וכן כמות החלבון היא גם כוללת את אחרי האימון סבבה אני יגוון אם אגוזי מלך גם את זה אני אוהב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה פחמימות על חשבון השומן מה הקטע להיות על 65 גרם פחמימות זה לא משנה כמה פחמימות תצרוך אלא המאזן הקלורי שלך , זה שאנשים חושבים שאם הם ימנעו מפחמימות לגמרי זה יוריד להם יותר במשקל והחיטוב יהיה קצר יותר הם טועים , סה"כ תרד בנוזלים האיבוד שומן לא תראה כמעט הבדל.
את הפוש היחידי החזק יביא לך חומרים כמו Dnp , אפדרין , קלן וכו' שיטות פדרציה של דילול מאגרי גליקוגן תלויים גם באימונים שלך ובהעמסות שלך ככה שנראה לי שMODARTE DIET תיהיה טובה בשבילך במיוחד שזה חיטוב ראשון לפי מה שהבנתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה כשנגמר מאגרי הפחממות שאתה צורך בגוף הגוף פונה למאגרי השומן וכך בעצם אתה מאבד שומן לא?
ואין לי לחפש פוש חזק אני רוצהלרדת 4-5 % שומן לא יותר מזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה אני לא יהיה פה שישי שבת אם אפשר דיון שוטף יותר אני הודה לכם מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אתה צריך להעלות שומן ל70. תגדיל אירובי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לפי חישוב של מישקל אני לא צריך יותר מ59 70 זה יותר מדי אני נשאר על 59-60
|
![]() |
![]() |