|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן בסביבות 3וחצי שנים .
על אחוז שומן יחסית גבוה לטעמי אז אני יביא פרונט יותר מאוחר . http://img84.imageshack.us/my.php?im...2082333es5.jpg http://img87.imageshack.us/my.php?im...2082339dn8.jpg התמונות צולמו במצב קר , לפני שתי דקות בדיוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אי אפשר להבין מהתמונות האלה כלום
תביא תמונות של כל הגוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נראת אחלה יד..
יהיה יותר קל לדעת אחרי שתעלה פרונט ואז זה יהיה יותר ברור.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מבטיח שאני יעלה , בקרוב . תודה רבה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אי אפשר לתת ביקרות על תמונות כאלו.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סיקס פאק שראו לך ת8 כמה אחוז שומן ההית?
קוביות... ואם כבר אז כמה אחוז שומן אתה עכשיו..? מצטער שלא קשור לאשכול... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוצה לכתוב תגובה כמו שלך , הכוונה להוסיף עוד תמונות , או סחר באברים , אז שיחסוך ולא יגיב כי זה לא נקרא ביקורת . אבל באמת , ביקורת על התמונות האלה , וכן אפשר להביא ביקורת על התמונות האלה . המטרה שלי בפוסט הזה , היא לדעת מהי החוות דעת על שתי התמונות האלה בלבד . אז תגובה כמו שלך לא בדיוק עוזרת לי , רק להבא אני אחכה ואפתח פוסט עם כל התמונות בפעם אחת . תודה מראש . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() 8 אחוז בערך..... עכשיו אני 10 +-
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא אומר את זה שוב ראיתי כבר יותר מ10 פוסטים טובים עם תמונה אחת בלבד של אמה , יד וכ"ו . אז בבקשה , אל תיתמם . דרך אגב , הרגע הבאת דאבל , שלפי דעתי , זה יותר "עובר על חוקי הפורום" מאשר לפרסם תמונה שלך . #ספאם . #איך קראת לזה פה , "סחר באברים" . עם אתה יכול להיות בוגר , ולנסות לאמר מה אתה חושב על התמונות ולהתעסק בעיקר זה יראה על קצת בגרות מצדך אתה נראה טוב , תנסה קצת להראות מהנסיון האישי שלך.. , ראיתי כבר איך מתנהלות התגובות שלך , ושל כמה אחרים דומיננטים פה בפורום . בכל מקרה , ציפיתי לאירוע מסוג זה . תודה מראש . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה ביקורות קצת יותר טובות, תיצטרך להביא תמונות מזווית אחרת..
אחרת כל התגובות שתקבל עכשיו יהיו תואמות. כי כל מה שאפשר להגיד לך עכשיו זה שיש לך שיערות בבית שחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון - התמונות שהעלת, לא ברורות, קרובות מדיי, ואל תתווקח. דבר שני - תשתמש בכפתור הזה - ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
הממממ אני מזהה פה יד, זו יד של בנאדם..! לא ידעו אם הבנאדם חיי או מת.. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() hugaroy
אני מבין שאתה רוצה רק ביקורת מהתמונות לפי מה שאני רואה זה ניראה טוב אבל שוב קשה לדעת .. אתה בסכ"ה רוצה לשומע בקורות לצד הטוב או לרע אז בבקשה לפעם הבאה אם אתה רוצה תעלה תמונות טיפה יותר ברורות מכוון שאי אפשר לתת לך ביקורת בצורה יסודית שוב לא בא לריב עם אפחד סכ"ה דעתי יום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
hugaroy אני מבין שאתה רוצה רק ביקורת מהתמונות לפי מה שאני רואה זה ניראה טוב אבל שוב קשה לדעת .. אתה בסכ"ה רוצה לשומע בקורות לצד הטוב או לרע אז בבקשה לפעם הבאה אם אתה רוצה תעלה תמונות טיפה יותר ברורות מכוון שאי אפשר לתת לך ביקורת בצורה יסודית שוב לא בא לריב עם אפחד סכ"ה דעתי יום טוב תודה רבה , גם לך . Sixpack אני הטמבל פה ? בנתים אתה הדרדרת לשפה נמוכה מאוד . הייתי מתבייש . אפילו לא ענית לעניין על התגובה שלי , רק שאלת עם אני טמבל , והבאת מידע שברור לי למדיי . בנוגע לתגובה השניה שלך , ממש החוכמה שלך מפתיעה מחדש , הייתי מתבייש להגיד למישהו שאני לא בטוח , אבל אני לא בטוח עם העצם בתמונה הוא גופה , כמובן שאתה ניסחת את זה ברמה יותר נמוכה , עלוב למדיי , לא ציפיתי , תסתכל קצת על התגובות של חבריך לפורום . אף אחד לא מתקרב אפילו לתגובה ברמה שלך , כמובן אני מתכוון לשליליות בכך , אתה שלילי מדיי , וזה לא בהכרח טוב . ודרך אגב , תקרא קצת ספרים , תנסה לשפר את שגיאות הכתיב שלך . בא במטרה טובה כמובן , אין שום כוונה להשמיץ בנוגע למצב התמונות , בבקשה , ראה פוסטים . http://www.israelbody.com/showthread.php?t=40401 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=40239 אז בבקשה , תשמור את ההתחכמויות למישהו אחר , ותתעסק בעניין , ולא בטפל להבא במקום לחלוק ידע עם הנסיון שיש לך , זה סוג התגובות שאתה מגיב , עצוב מאוד , תיקח בחשבון . יום טוב , תודה מראש . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() Hughroy, צא מהסרט - אי אפשר לתת תגובות על התמונות האלה.
מה אנחנו אמורים להבין מפה? צלם תמונות שלך של כל הגוף ותפסיק להתייחס להודעות של אנשים בזלזול. אני לא מבין מה אתה משחק אותה מבין במשהו, התמונות גרועות פשוט וכל מי שאמר שאתה צריך לצלם שוב בצורה שונה - צודק. זה שתשתמש בשפה הגבוהה והמתנשאת שלך לא יעזור. חרא תמונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() באמת אי אפשר לתת ביקורת צילמה את הבייספ מקרוב מה אני יגיד לך. ? אחלה בייסיפ ? אני לא יכול להגיד את זה כי אני צריך לראות את כל היד מבין ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() אני יסביר בצורה הברורה והנחמדה ביותר : התמונה קרובות מדי ואי אפשר להשוות את היד (בגלל הזוית ובגלל ההתקרבות שלה) לכתף לחזה מבחינת גודל ...
כולנו רוצים להעביר ביקורת ,אבל ככה קשה לעשות את זה ... נשמח להגיב על תמונות חדשות . בהצלחה !
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() גבר נראה אחלה ידיים אבל רוב התגובות פה נכונות
נראה לי מיותר כל הויכוחים וההתנצחויות..... תעלה פרונט שיהיה לך נוח או אפילו רק ידיים כשמשהו מצלם אותך ממרחק סביר |
![]() |
![]() |