|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה כותרת פיקנטית יאללה
תראו תמיד במסיבות וכאלה כולם בריקודים משתחררים קופצים וזה אני לא ממש יודע לרקוד (אני יודע שגידו לי לזרום) אני לא מצליח להשתחרר בלי שלולית וודקה בין האונה השמאלית לאונה הימאנית של המוח חח טוב בקיצור אפשר סרטונים ביוטיוב שיראו כמה צעדים סתם ככה לרחבה לזוז לא משהו מסובך או קשה או "מיוחד" מדי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() גבר תעשה מה שהגוף מרגיש.. אתה יכול סתם לקפוץ כמו מפגר ומישהו יחשוב שזה מגניב.. תפסיקו לשים על מה שאנשים חושבים עליכם ותראו שאנשים יתחילו להעתיק ממכם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל על אחרים ותעתיק.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה גם אני כמוך
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() או שיש לך אתה זה, או שלא. תראה סרטונים ביוטוב ותנסה לבצע את זה במסיבה יקרה אסון.
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא מסכים.. אני בגיל 16-17 לא ידעתי לרקוד והיום בגיל 20 אני יכול לומר שאני מרגיש הכי בנוח בעולם במסיבות לרקוד עם חברים / ידידות / בחורות משתרללות עם יותר אלכוהול משומן בגוף ;] זה בא עם הניסיון.. 2-3 מסיבות וגם אתם תתחילו לרקוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש "לדעת?"
אם מישהו אחר רוקד זה אומר שהוא איזה רקדן? תלוי בתכלס לאיזה מסיבה אתה הולך גם :] נגיד יש סט פסיכודלי, תקשיב טוב למוזיקה וזרום איתה... אין איך להסביר, תמשיך לצאת בכיף למסיבות בכיף .. זה יבוא לבד |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כל מה שאתה צריך זה להשתחרר
גם אני לא רקדן משהו אבל אני יודע להשתחרר ומסיבה זה לכיף לא לפוזות [לפחות אצלי זה ככה יש כאלה שמסיבה זה נטו לפוזות] מקסימום מישהו יגיד לך "בואנה אתה לא יודע לרקוד" אז מה שתיכם יודעים שזה נכון בדוגרי חחח העיקר שאתה נהנה חוץ מיזה שבחורה באה אלי "אתה לא יודע לרקוד אה" אני לוקח את זה בצחוק ומתחיל לדבר איתה וזה חוסך למעשה את שלב ה"להתחיל איתה" חח אז זה גם לא רע |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() וואלק אחי אן מה לדעת לרקוד חחח בימיוחד במסיבות של היום שהכל זה טרקים ומזרחית
ידים למעלה ויאלה באלאגן אחי זהו חחחחחחחח תשחרר אחי זרום אן מה לדעתת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בתכלס זה עניין של ותק...
מסיבה ראשונה שלך..נכון היה קשה?לא ידעת מה לעשות עם עצמך.. לאט לאט זה בא..כל מסיבה אתה מרגיש יותר ויותר חופשי גם.... וכמובן תעתיק מאחרים חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עצור - אתה הומו
![]() |
#12 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() תכתוב ביוטיוב Tecktonic
![]() |
#13 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=S8530...eature=related
ביום שאני אראה משהו שרוקד ככה במועדון http://www.youtube.com/watch?v=JY4fx...eature=related אני אמצוץ לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעברי הרחוק הייתי רוקד ברייקדאנס בקיצור אם בא לך למצוץ וכאלה תגיד לי ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט: