|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
טירונות
אני כרגע נמצא בטירונות קרבית..
והאוכל איך נאמר? לא משהו.. אין הרבה אוכל.. יש פסטה שניצלים ודברים חשובים כמו גבינה לבנה וכל זה.. אבל לא משהו שמספיק לי.. כדאי לי לקחת אבקה לעלייה במסה שתעזור לי לעלות במסה ובמשקל ולא לרדת? אני רזה ואני מעוניין לעלות במסה ולא מצליח לחשוב על פיתרון אחר.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איזה אם מותר לי לשאול? לדעתי זה מיותר אפשר לשרוד בלי זה חוץ מזה שזה סיפור להביא לבסיס קרבי איזה תוסף מזון בלי שכולם יבקשו לטעום ויבלבלו לך את השכל בכך שיגידו שזה סטרואידים וכדומה. לצערי,תקופת הטירונות ובכלל תכנון הכש"ג והתזונתי בצה"ל לוקה בחסר ובטח שביחידות קרביות. בתור מי שסיים ביחידת חי"ר קרבית ומורעל צבא שכמוני אני יכול להגיד בלב שלם שבצבא מנת היום למשך שלוש שנים (ויותר ![]() שירות קל ומהנה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() והייתי אמור להתגייס מחר D: מזל דחו לי ויש לי 24 בינתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() alfi-
לא אכפת לי מה יגידו. השאלה אם זה יעזור לי לעלות במסה בעזרת ה3 ארוחות שאנחנו אוכלים ביום או לא? אני חייב לתת איזה פוש לגוף חוץ מהאוכל הרגיל שאנחנו אוכלים.. זה טירונות נח"ל אם זה משנה והאוכל על הפנים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אי אפשר לחיות נכון מבחינת פיתוח גוף בצבא.
או שתהיה ג'ובניק או שתוותר על פיתוח גוף ל3 שנים. מניסיון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מי מדבר על פיתוח גוף?
אני לא ייצא שרירן ואני גם לא מצפה לצאת שרירן.. כולה רוצה לעלות במסה בתקופת הטירונות ולהתחזק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה נשמע אבסורד בהתחשב בעובדה שמדובר ב...צבא.כלומר כל מה שאתה כל היום זה להתאמן,לא?
|
![]() |
![]() |