|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שכל אחד ישים פה תסרטים הכי טובים שראה אולי נוריד כמה סרטים מפה בדרך
טוב אז אני יתחיל 1. FIGHT CLUB לפי דעתי הסרט הכי יפה בכל הזמנים 2. סרט ענק אבל חייב לראות אותו בקולנוע או עם מערכת קולנוע ממש טובה - 300 3. לא עולה לי בראש כרגע ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 300
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() LEON
BRAT 1-2 = БРАТ 1-2 BOURNE 1-2-3 RONIN Tais-toi WASABI SHOOTER יש עוד, אבל ללא ספק רשימת הסרטים למלה, זה סרטי אקשן הכי הכי אהובים שעולים לי לראש ! דבקא גם ההיטמן היה בסדר ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חומות של תקווה, פורסט גאמפ, גרין מייל, אמריקה היסטורי X, הסנדק, פני צלקת, שר הטבעות
יש עוד הרבה, אבל אלה בטופ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Gladiator
Terminator 2!!! Brave Heart Troy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() שר הטבעות (כולם)
שודדי הקאריבים עולה לי מלא סרטים אבל לא סרט שבאמת מגיע לו להיות מקום שלישי... אולי אולי טרויה... עריכה: פאק איך לא חשבתי על זה עכשיו קפץ לי חחח ללא ספק ונדטה אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי !
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שודדי הקאריביים
טרויה גלדיאטור חומות של תקווה הסנדק פני צלקת דמעות של שמש מועדון קרב ונדטה מת לחיות רמבו מה שהזכירו פה פחות או יותר, הרשימת סרטים אצלי ארוכה.. יש עוד מלא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() פורסט גאמפ
גלדיאטור מלך האריות(no kidding) אולי לא כיום, אבל בצעירותי הייתי מכור, עד היום אני זוכר את הסרט בעל פה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שר הטבעות
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שר הטבעות
הסנדק 1 ו2 פני צלקת היו זמנים באמריקה החברה הטובים פורסט גאמפ להתחיל מחדש ספיידרמן 1 ו2 חומות של תקווה עריכה: איך שכחתי ספרות זולה הקומדיה הכי טובה: שישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ספרות זולה ( כיאילו ברור לא??)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() השתולים
גוסת דוג הקומה ה-8 לאון לוק סטוק ושתי קנים מעשנים סרט על פיפטי סנט האחד עם ג'ט לי ועוד איזה סרט על המפיה היפנים בארצות הברית, לא זוחר תשם והסרט הטוב ביותר בכל הזמנים לדעתי הוא ארגמי(סרט יפני) על שתי סמוראים (בסרט יש כולו 5 דמיות ) מציעה לכולם לראות תסרט http://www.youtube.com/watch?v=O-FPi...eature=related
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי יש כל כך הרבה אבל הנה 5:
1. החברה הטובים 2. הסנדק 3. פני צלקת 4. מקסימום ריסק עם ואן דאם 5. גלדיאטור/טרויה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ארמגדון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() FIGHT CLUB לדעתי בהחלט הסרט הטוב מכולם הזמנים
Saving Private Ryan Gone in 60 Seconds יש עוד הרבה טובים אבל מה שאני יכול באמת להביא לו דרוג מבחינת מקום זה פייט קלאב |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש המוןןן הנה רק חלק
ספרות זולה החברה הטובים סודות אל-איי כלבי אשמורת מועדון קרב פורסט גאמפ אמריקאן X מונסטר שודדי הקריביים -הכול שר הטבעות - הכול קיל ביל (שני הסרטים) מטריקס (כל הטרילוגיה) נהג מונית מונסטר בול הר ברוקבק שיקגו מולן רוז' גלדיאטור יומן נעורים טיטאניק קלוברפילד המסור הטייס תפוס אותי אם תוכל לילות בוגי ביג
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ספורט הדמים, פורסט גאמפ, מטריקס הראשון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצר לך תיראה איתמר מתפס על הקירות מציל את הים.
![]() |