|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
ילדה בת 16 ניצלה מאונס בזכות קראטה!
לימודי הקרטה הצילו נערה מאונס
בת 16 הותקפה על ידי אנס בכניסה לבניין מגוריה בפתח תקווה. הוא התנפל עליה מאחור וכרך את ידו סביב צווארה. מה שהוא לא ידע זה שהנערה בקיאה בקרטה, ותוך שניות ספורות הוא נמלט מהמקום עם אף שבור וצלעות דואבות מכה מתחת לחגורה: נערה בת 16 מפתח תקווה ניצלה מאונס הבוקר (יום א') הודות לתושיותה ובקיאותה בקרטה. בסביבות השעה 6:00 שבה הנערה לביתה מבילוי לילי עם חברותיה. כאשר הגיעה אל הכניסה לבניין מגוריה, הופתעה מאחור על ידי גבר, שככל הנראה ארב במקום או עקב אחריה. האיש כרך את ידו האחת סביב צווארה של הנערה, ובידו השנייה נגע בחזה שלה. לעתים, נערות ונשים מותקפות קופאות במקומם ונתפסות בהלם, אבל הפעם ציפתה לתוקף הפתעה. הנערה לא איבדה את עשתונותיה, השתמשה בידע שלה בקרטה, והיכתה בפניו ובחזהו באמצעות מרפקהּ. התוקף שהופתע מעוצמתה של הנערה עזב אותה ונמלט מהמקום כשפניו מדממות. הנערה הזעיקה את המשטרה, שהגיעה למקום ופתחה בחקירה ובסריקות אחר התוקף הפצוע. מכיוון שהנערה לא נפצעה, השוטרים הביעו ביטחון כי מדובר בדמו של התוקף. ההערכה היא שאפו של התוקף נשבר מהמכה שספג. במשטרה גבו עדות מהנערה וניסו לדלות ממנה את תיאורו של התוקף בנסיון להרכיב קלסתרון, אלא שמאחר שהתוקף עמד מאחורי הנערה - היא הצליחה למסור רק תיאור כללי שלו. במשטרה משוכנעים כי הנערה הצליחה למנוע מהגבר לאנוס אותה ואילולא תושיתה סביר להניח שהאירוע היה מסתיים ברע. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3340914,00.html ----------------------------------------------------- :):):):) ענק! תמיד חשבתי שאומנויות לחימה לא באמת עוזרות בחיים האמיתיים, כניראה שטעיתי... עדיין קשה לי לדמיין איך נערה בת 16 מתגברת על גבר. כניראה שהיא היתה טובה... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() איפה תומר שיגיב לנושא?!?!
כל הכבוד לילדה הייתה צריכה לשבור לו תמפרקת לממזר החרא הזה!מקוה שימצאו אותו ויכסחו אותו בקרוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() הוא כבר ילמד ניראה לא לאנוס
![]() מי זה תומר?!?!?! בכל אופן אם תהיה לי בת מתישהו אני בגיל צעיר כבר רושם אותה לחוג אומנויות לחימה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להתאמן המון בשביל להגיע למצב שבו אוטומאטית משתמשים באומנויות הלחימה ביום יום, כלומר במכות.
אומנויות לחימה יותר תורמות בקטע הנפשי, רק לאחר שנים ניתן ליישם את הטכניקה באופן נכון ביום יום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() אבל אם מישהו מנסה לאנוס אותה, זה מצב שהיא חייבת להגיב..
טוב תאחלס הרבה אנשים קופאים במקום במיוחד בנות. אז אתה צודק . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() חחח איזה מזל יש לה מזה היא סוסה ילדה בת 16 פיצצה אנס.
אני חייב לדעת מי זאת אניי יצא איתה פיירפייט אני ילמד אותה קצת קונג פו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() לא צריך להיות סוס בשביל זה...
רוב האנשים שמתאמנים באומניות לחימה בכלל לא סוסים. צריך טכניקה טובה מאוד וכוח ממוצע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וואי היא מפתח תקווה...מעניין מי זאת..אני בטח מכיר אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() כן אחי.
אבל בכל זאת נערה בת 16 מנטרלת גבר ועוד אנס!? היא צריכה להיות טובה בזה,או שסתם איזה ילד קפץ עליה והיא ניפחה את העניין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני מניח שגלעד התכוון אלי,
רק שתדעו, הטעות בין הכי גדולות שתוקף יכול לעשות זה לבוא מאחורה! כשאתה לא רואה את התוקף לפני זה, זתומרת ולא מרגיש מאויים נניח במצב שהוא בא מולך, אז אתה פועל באופן אינסטינקטיבי לחלוטין, ורוב האינסטינקטים שלנו הם להפיל / להתנגד ולא להיכנס להלם, כי זה ה"אוטומט" של הגוף ויש הרבה יותר סיכויים לצאת מהסיפור הזה בזול מאוד, ואפילו לנצח. ג'וני , מה? על מה אתה מדבר? במצב כזה זה לא אומנויות לחימה, זה הגנה עצמית פשוטה לגמרי נטו, 99% מהאומנויות לחימה לא פותחו למטרות כאלו, הם פותחו על מנת ששני אנשים מיומנים ילחמו, ללא רגש או מטרה אמיתית לפגוע בשני. הגנה עצמית שזה בעצם מה שהיא עשתה זה פשוט להסביר לאנשים או לגרום לאנשים להבין שלכל אחד יש נקודות תורפה, או כמו שאני אוהב לקרוא לזה, foot to balls . משה ל. ".. גבר ועוד אנס?! " מה לאנס יש כוחות פלא שהוא יותר סוס מהגבר הממוצע? סתם אפס שלא מצליח להשיג זיון .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() חחחחח
הומי קרעת אותי מיצחוק! היתכוונתי יעני יש לו נסיון בזה מבין ? אבל שחושבים על זה כך את בני סלע סתם שחיף אוכל בתחת שעשו מימנו גורילה. צריך לירצוח את כול האנסים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חח עכשיו אתה קרעת אותי
"התכוונתי מי שיש לו ניסיון בזה" חחחחח אני מדמיין לעצמי בדפי זהב "אנס להשכרה! בעל וותק רב שנים! "
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() אופס! אני פשוט רגיל שאתה הומי!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איזה כתבה נדירה,לקרוא ולתת צל"ש לבחורה הזו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תשמע אני עדיין לא הבנתי איך אפשר לאנוס בכלל. הרי מספיק שהיא נותנת לך אגרוף בביצים ניגמר האונס. חסר דברים שהיא יכולה לעושת לך לאיבר מין? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה יתדרדר בסוף לפוסט "המדריך לאנס המתחיל".
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחחחחחחחחח ענקקקקקק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אמן על כל הבנות (רק שישכחו את זה במחזור)
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הומי, זו הכוונה שלי, בשביל אומנויות לחימה צריך ניסיון של שנים בשביל ליישם את מה שאתה יודע במכות אמיתיות, תלך היום ותלמד קראטה זה לא יעזור לך במכות.
רוב אומנויות הלחימה משתמשות בכוח של היריב, וכמה שהוא רב יותר, הוא מסוכן יותר ליריב ולא לך (בהנחה ואתה יודע מה אתה עושה), ולכן אדם קטן עם כוח ממוצע יכול להוריד רוני קולמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אדם עם כוח ממוצע לא יוריד רוני קולמן כי קולמן פשוט גדול מדי.
![]() |