|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה: פעם הייתי שוקל 67
התחלתי עם גיינרים ביתיים וכל החרא הזה ועליתי בממש מעט זמן והגעתי אפילו ל 73 (תוך איזה חודש-חודשיים) עכשיו הפסקתי עם הגיינרים הביתיים.. שמתי לב שהכרס הקטנה שהייתה לי בבטן ירדה (שזה טוב) ואז היא מקבל יותר צורה שטוחה ויפה.. עליתי על המשקל ונדהמתי ששוב אני חוזר ל 70 ומכאן הדרך למצב ההתחלתי שהוא 67 מאוד קצרה.. הבעיה בסיפור היא שאני גבוה (183) ויש לי מבנה רזה ופעם כשהייתי שוקל יותר הפנים שלי קיבלו יותר נפח ואהבתי את זה.. עכשיו הנפח שלהן יורד.. זה מה שמפריע לי.. 1) זה מוכר לכם העניין של נפח בפנים? זה עניין של נוזלים? אם אני אשתה הרבה מאוד זה יחזיר את זה אולי? 2) אם אני אחזור שוב להשתמש בגיינרים הביתיים תוך כדי עבודה על שרירי הבטן.. יכול להיות שלא יצטבר לי שם שומן כמו בהתחלה? הקטע שאני בדילמה מה לעשות כי אהבתי את העניין שהפנים שלי קיבלו צורה יותר מלאה למי שמבין.. ומצד שני נמאס לי מגיינרים ביתיים חח (קנויים יעלו הרבה כסף שאין לי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאזן קלורי חיובי =עלייה במשקל שומן ושריר(פחות שומן ויותר שריר עם את מתאמן )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גיינרים ביתיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי ההבחנה שלי המקרה שלך הוא כזה. השתמשת בגיינרים - נכנסו הרבה קלוריות לגוף ועלית במשקל. עכשיו הפסקת איתם, במכה אחת הגוף שלך קיבל פחות 1000-4000 קלוריות ביום, אז זה לא משנה אם אתה אוכל הרבה, עדין מבחינת הגוף אחרי ירידה כלכך חדה בקלוריות היומיות הוא יורד במשקל ולא עולה. אם תמשיך לא להשתמש בהם אתה לא תרד עוד הרבה זמן במשקל הגוף יתרגל לכמות הקלוריות החדשה (בלי הגיינרים) ואתה תשאר על אותו משקל או אפילו תעלה. (הח"ח משתנה די מהר). בקשר לשאלות שלך: 1. אני מכיר את זה, זה שומן + נוזלים נראה לי, בעיקרון אם תשתה הרבה מידי מים זה רק ידלל את המלחים בבגוף ותשתין הרבה, בשביל לצבור נוזלים צריך לאכול הרבה ולשתות הרבה לא רק לשתות הרבה. 2. אם אתה תיהיה בעודף קלורי ותשמין תעלה בשריר + שומן והשומן יצטבר בהתאם לגנטיקה שלך. תבין הכול עניין של כמה קלוריות אתה אוכל, הורדת לגוף פתאום המון קלוריות וככה הוא הגיב.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גיינר ביתי הכוונה גיינר של אבקת חלבון עם שילוב בננות ש"ש וכדומה..
גם אצלי זה ככה. ברגע שאני בחיטוב הפנים שלי נורא רזות וחיוורות וזה מסריח :\ כשאני עולה במאסה אז בפנים שלי אומנם לא מקבלות מראה שמנמן אבל כן נהיות מלאות יותר ובאמת ככה הרבה יותר יפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ואמא שלי לא מניחה לי לרגע ,ומחכה שוב לעליה במסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() gps, העליה במסת השומן שלך נסעה לא בגלל הגיינרים הביתיים אלא בגלל מאזן קלורי חיובי גדול מדי. על מנת לעלות בצורה טובה ויעילה יותר עליך לבנות תפריט לפי נתוניך שתואם את מטרתך ומחשיב את הגיינרים הביתיים כחלק מצריכת החלבונים/פחמימות/שומנים היומית שלך. אם תעשה כך, כנראה שמצבך השתפר ותראה עליה קטנה ומתונה יותר במסת השומן.
בהצלחה |
![]() |
![]() |