|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמה שאלות:
קודם כול קראתי שת רוב המאמרים באתר ולמדתי מהם המון לפי המאמרים דבר ראשון לפני שמתחילים בבנית תפריט צריך לחשב את הbmr אז כך עשיתי לפי הפורמולה השניה Bmr- 70x24=1680 70 המשקל שלי אחרי זה הכפלתי ברמת האקטיביות שלי 1680x1.2=2016 סבבה זאת אומרת שבמשך 24 שעות אני שורף 2016 קלוריות עכשיו אני רוצה חיטוב וירידה במסה לכן אני צריך לאכול פחות ולהיות בגירעון קלורי בשביל זה אני אבנה תפריט של 1800 קלוריות. עוד כמה דברים שהבנתי לגבי חיטוב שהפחממות במשך היום מגיעות מירקות ופירות ורק סביב האימון מפחממות רגילות (סוכר ענבים)- האם נכון?????? הם הם לא מגיעות מפירות אז מפחממות מורכבות בעלות Gi נמוך כדי לא להקפיץ את האינסולין ועוד משהו האם היחס פחמימות:חלבון:שומן 15:35:50 הוא טוב לחיטוב הוא טוב או לא??? זה אומר 270 קלוריות משומן - 30 גרם שומן 630 קלוריות מחלבון - 157.5 גרם חלבון 900 קלוריות מפחממות - 225 גרם פחממות מכאן אנחנו ממשיכים לתפריט עצמו אבל לפני שאני ממשיך לתפריט מהאם זה טוב החישובים והמסקנות שהיגעתי אליהם?????? ואיזה הערות יש לכם לתת לי גבי מאכלים שיש לאכול ביום בתפריט שאני אבנה תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() דבר ראשון הגירעון קטן מדי גם אם אתה רוצה להתחיל בזהירות תתחיל מלפחות 300 ולאט לאט תגרען יותר בקשר ליחס שהצגתה אין יחס טוב לחיטוב ויחס טוב למאסה אלא יחס טוב לבן אדם מסויים
הרבה בתחום של התזונה זה קטע של ניסוי וטעייה אז תנסה יחס מסויים תראה איך עובד עליך תתחיל מגירעון מסויים בהתאם לתוצאות תשנה מה שניראה לך
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בטוח לרדת ל-1700 קלוריות???????
כי אני עושה כמעט כול יום (ראשון עד רביעי אימון) בדרך כלל ראשון אירובי 1000 קלוריות שורף בשעה וחצי ספינינג שני משקולות 500 קלוריות בשעה וחצי שלישי ריצה שעה 600 קלוריות ורביעי משקולות שעה וחצי 500 קלוריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה יודע כמה קלוריות אתה שורף באימון משקולות????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שעון Polar שעון דופק עד מד קלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא כדי לך לרוץ יותר מדי שאתה רץ אתה שורף מסת שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() באמת? לא ידעתי
אולי אנשים שלא מבינים לא יעשו פה סתם ספאם איך הריצה שורפת שריר או איך אני יודע כמה קלוריות אני שורף קשורה לנושא???????
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב תיתעלם שניה מהתגובות המפגרות פה ותיהיה איתי
תיראה אתה רוצה להיתחטב עכשיו יש לך את המדד Bmr שלך שזה בעצם כמה הגוף שלך שורף ביממה בלי שתעשה כלום ממש רק תישכב במיטה ידוע שהגוף צורך אנרגיה לצורך תחזוקה בסיסית(מערכת נשימה,לב הכפלת תאים,) בכל מיקרה לbmr תוסיף את ההוצאה הקלורית שלך למשל אם יש לך יום שאתה עושה ארובי ששורף 200 קלוריות התפריט לא יהיה אותו תפריט כמו ביום שאתה שורף 400 קלוריות אז החישוב הוא פשוט Bmr+ההוצאה הקלורית שלך באותו יום-300 עד 500 קלוריות נגיד ניקח בן אדם שהbmr שלו 1600 והוא עושה ביום מסויים אימון אירובי שבו הוא שורף 400 אז כדי להיתחטב התפריט שלו יהיה 1700 או אפילו 1500 בתור התחלה בהמשך עם הירידה במישקל אז גם הbmr יורד וצריך להיכנס לגירעון יותר גדול בכל מיקרה אחי ביגלל שבכל יום את עושה הוצאה קלורית שונה אתה צריך לעשות כמה מצבים לתפריט שמותאמים לפי ההוצאה שלך
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה יש לך מחשבונים שנותנים לך עומדן לזה
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בין 200 ל-300 קלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד ומה שמתאים לו יש אנשים שגם יתחטבו יפה בגירעון של 100 זה ניסוי וטעיה
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה את זה כבר חישבתי פלוס ההוצאה הקלורית שלי פלוס האנרגיה שאני שורף ביום בממוצע יש יום שאני שורף יותר מהיום השני
אז מה לעשות להשלים את זה באוכל? ולגבי הצריכה הכוללת מהתפריט זה סבבה? 270 קלוריות משומן - 30 גרם שומן 630 קלוריות מחלבון - 157.5 גרם חלבון 900 קלוריות מפחממות - 225 גרם פחממות ואם יש עוד משהו להוסיף שחשוב?
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר ליחסים זה גם עניין מישתנה תיבחר יחס - פחמימות:חלבון:שומן 20:40:40 - פחמימות:חלבון:שומן 15:30:55 - פחמימות:חלבון:שומן 15:35:50 - פחמימות:חלבון:שומן 20:25:50 כמובן שיש עוד הרבה יחסים אלה רק דוגמא
![]() |