|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להחשיב גבינת צפתית 0.5% או 5% וגבינה צהובה 5% כמקורות חלבון ?
הכוונה לכמויות של 50-100 גרם (2-4 פרוסות) גבנ"צ ו-100-150 גרם צפתית. בגבנ"צ וצפתית מעט פחמ' עד 2.5 כמו קוטג' ומה עם דגים? דגים שהם עד 5-7% אפויים בתנור או במחבת טפלון וחלב סויה? אם בחלב סויה 3.7 חלבון ו- 0.1-1.7 פח' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ברור.
אלה מקורות חלבון לכל דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אכן כן.
|
![]() |
![]() |