|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איזה מצמרר הסרט ובכלל כל הרצח הזה
תחשבו שהרוצח עדיין מסתובב חופשי ועכשיו בדיוק היה קטע משהו עם מישהי שראתה במראה את הרצח והיא ראתה במראה ילדים שרצחו את תאיר ראדה משהו כזה ויצאו לפרסומות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() הרוצח זה הרוסי הזה רומן זדורוב בדוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאמינו לי אי אפשר כבר לדעת .. לכו תדעו אם הרוצח עכשיו יושב בבית ורואה גם את התכנית ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() TheRock החוקרים החארות האילה יכולים לגרום לך להודות בכל דבר!!!
אם אתה לא תישן 4ימים ויצעקו עלייך ויפחידו אתך ויטריפו לך את המוח אתה תודה אפילו שהרבצתה להורים שלך הם מכריחים אותך להודות גם במשו שלא עשיתה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה פשוט מצמרר אותי
איך דבר כזה קרה בבצפר באמצע היום שכולם לומדים? יש משהו מסריח מאוד בתיק רצח הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וואי
עכשיו אמרו בסוף הסרט שאחרי הרצח של התאיר (כנראה אחרי שעצרו גם את החשוד) ילדה בכיתה אחרת אבל לא יודע אם בבצפר אחר נכנסה לכיתה שלה וראתה מישהו יושב שם רעול פנים עם סכין ביד היא ברחה לחדר אחר והתחבאה בארון והבנאדם הזה נעלם זה נשמע כמו איזה סרט אלוהים ישמור אמן שיתפסו את הרוצח הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם החתימה שלך לא מתאימה לנושא מפחיד אם כל הרעולי פנים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב רציני עכשיו
אני מפחד ללכת בבית שלי כבר נשבע לך המקרה רצח הזה פשוט מפחיד והזוי ופשוט הכל זה נראה כאילו זה לקוח מסרט אימה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה? מזתומרת היא באה וראתה מישהו עם סכין ביד שוכה ואז הוא נעלם?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה זמן אחרי הרצח (אחרי שעצרו את החשוד שמתנהל נגדו משפט עכשיו) ילדה מכיתה אחרת (אני לא יודע אם מבית ספר אחר) נכנסה לכיתה שלה וראתה אדם רעול פנים עם סכין יושב ליד השולחן היא רצה לחדר אחר והתחבאה בארון והבנאדם נעלם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שלא נדע מצרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() שמישהו יארגן לינק לתוכנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איזה בן :):):):) הרוצח הזה....
לדעתי אבל זה לא הוא... יש עוד אחד בחוץ שמסתובב חופשי... תאמינו לי היום ברחוב צריך להתסובב עם אקדח קטן וזהו. אי אפשר לדעת מי רוצה להתנקש בך. ממש עצוב המדינה הזאת מדרדרת מיום ליום ![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו סיימתי לראות את זה.
מצמרר לשמוע את העדויות של הבנות, ומדהים שהמשטרה עדיין מנסה להפליל את רומן זדורוב למרות שהאמת ברורה כשמש.