|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לכל מטבע יש שני צדדים וכך גם לפוסט הזה ,אז תעזרו בסבלנות ותקראו הכול
אחד : לאחרונה נפתחים פה הרבה פוסטים סנטימנטליים סגנון מדור "על בנים ועל בנות" או פורום "אהבה בגיל ההתבגרות" ,אני יודע שזה פורום דיבורים כללי ,אבל אני לא חושב שפוסטים אלו במקום ,מעבר לכך ,אני לא חושב שהאינטרנט זה המקום לפתור את הבעיות האלו ,בטח ובטח שלא פורום שכזה שסובל מעודף טסטוסטרון וחוסר סבלנות וסובלנות משווע ,לא הייתי ממהר לכתוב את הבעיות האישיות שלי באינטרנט ,זה עוד עלול לחזור לנשוך אותכם (ואת זה אני יודע מניסיון אישי ) ,אל תשכחו שקוראים בפורום הזה הרבה יותר אנשים ממה שאתם חושבים ,אולי אחד מהם מכיר אותכם ויודע שזה הכינוי שלכם ? אתם באמת רוצים שכל העולם ואחותו ידע את הצרות שלכם ? שתיים: לחבר'ה שמגיבים באותם פוסטים שהזכרתי מעל ,אם בן אדם בא לפורום עם בעיה ,אני לא חושב שזה במקום או ראוי לצחוק עליו ולעקוץ אותו ,אנשים מרגישים בנוח להעלות פה את הבעיות האישיות שלהם בגלל שיש פה אוירה חברית ותומכת ,והם נפתחים בפניכם כי הם סומכים עליכם שתעזרו להם למצוא פיתרון לבעיה ,ואתם כ"חברים" (עד כמה שוירטואלית אפשר להיות חברים) לא ממלאים את התפקיד שלכם ,אלא יורקים להם בפנים (מטאפורית בלבד כמובן ) ,תנסו להראות קצת יותר סובלנות ואהדה לזולת,או לפחות טיפה בגרות ואם אין לכם משהו תורם להגיד בפוסטים שכאלו (מן הסתם שבפוסטים אחרים יש מקום להומור ועקיצות וגם אני טומן ידי בצלחת) אז אל תגידו כלום. בתודה והערכה ארבל "אני סקסי מדי לכרטיסי ביקור " צפרירי מנהל פורום ישראלבודי Peace Niggas !
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה צודק ב100 אחוז..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() שחיף לך למקרר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() roger that commandor
![]() |
#6 |
|
![]() שמע אתה צודק במאה אחוז.לדעתי דווקא לשים קץ לדברים האלו באמצעות עקיצות לפרק זמן כלשהו עדיף,בעיקר בגלל העובדה שציינת שדברים כאלו מתגלים,כי מה לעשות יוצא מדי פעם שאנחנו פולטים דברים (לדוגמא איפה אנחנו גולשים וכיוצא בזאת) ואז אנשים בודקים וחוקרים ומוצאים מעל ומעבר על אדם בצורה הגסה והבוטה ביותר.
חברה שימו לב שמה שאתם כותבים פה זה לא יומן סודי זה פתוח לכל תושבי העולם הזה אז מה שאתם צריכים לשמור לעצמכם,או לחבריכם הקרובים,תשמרו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
היא שוטפת לכולם את המוח!!! היא מכסה לכם את העיניים!!! תברחו אחייי!!!!! תברחו כל עוד אתם יכולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי דה ז'ה וו...
לא פתחת כבר פוסט כזה לפני חודש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
בברכה , פסיכיאטר מומחה לאובדן שפיות אונ-ליין אלפי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() לארבל - בשיא הרצינות מעניין אותך לימודי פסיכולוגיה?אם לא תתחיל לזלוג לכיוון הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
לא נותנים לפסיכי לטפל בפסיכיים.
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() קלונקס זה כדורים שלוקחים נגד חרדות אם אני לא טועה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
|
![]() ציטוט:
חחחחחח...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
מכיר? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
פתחתי פוסטים דומים בעבר ,אני מתגאה בעובדה שכמנהל פורום אני נשער כמה שיותר מעורה ביחסים בין גולשים פה ולא מתעסק רק בסדר ומשמעת כמו רס"ר ,הרבה יותר משמעותי מבחינתי שהפורום הזה יהיה קהילה חברית ותומכת מאשר להעלות עוד מאמר או שתיים ,לאורך זמן כולם צוברים ידע ותמיד יהיה בסיס איתן של גולשים משכילים ,אבל פורום שכל היחס בו בין גולש לגולש זה "אדם לאדם זאב" זה פורום שלא יחזיק הרבה זמן .
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
שלוותא כושי ! מרפאות חוץ FOR EVER ! :):):):)
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() זרוק גם הערה בפורום "פיתוח גוף" מישהו פותח פוסט נגיד של מישהו לא מוכר אבל ניראה טוב...וכמעט תמיד יש תאחד הזה שאומר "גנטיקה מסריחה" , "לא משהו" או משהו מעצבן בסגנון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אני פותח פורום "רגשות וחלבונים" אההה.רציתי לשאול שאלה אולי אתה תדע.היום ראיתי איזה בודיבילדר נראה גרמני כזה שיער שחור עם בלונדיני,משקפי ראייה.מוכר לך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
גם להם זרקתי הערה. גולשים חדשים בפורום אין מה לעשות ,מה שתמיד מצחיק אותי זה למה אנשים שלא אוהבים פיתוח גוף תחרותי מגיבים בפורום ההוא בכלל.
![]() |