|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני חדש פה
![]() עשיתי מסה של כחצי שנה - עלייה של 12 קילו נקי. התחלת חיטוב 25.5.08 - 2300 קלוריות תחזוקה, משקל 85.5 ק"ג @ 1.85, אחוז שומן לא ידוע, היקף יד 41. קיצוץ שני - 2000 קלוריות קיצוץ שלישי 22.6.08 - 1728 קלוריות: משקל נכון להיום: 80.5 ק"ג, אחוז שומן עדיין לא ידוע, היקף יד 40.5-41 (לא זוכר כמה זה היה כבר.. מעל 40 בכל אופן) תפריט כרגע בשימוש: ארוחה 1: כוס חלב 60 ג' ברנפלקס סקופ חלבון ארוחה 2: גביע קוטג' 3% ארוחה 3: 200 ג' חזה עוף אחרי בישול 100 ג' אורז מלא כף שמן זית אחרי אימון: סקופ חלבון + 40 ג' סוכר ענבים ארוחה 4: קופסא טונה במים כף שמן זית 2 ביצים ארוחה 5: חצי גביע קוטג' 3% 5 אגוזי מלך קלוריות: 1728 חלבון: 191 שומן: 69 פחמימה: 82 החישוב לא כולל ירקות ואבקת חלבון + סוכר ענבים אחרי אימון. עכשיו אני רוצה לעשות קיצוץ אחרון לאיזור ה-1500 קלוריות. חשבתי לקצץ מהחלבון מכיוון שאני גם כך עם קצת פחמימות ושומן יחסית, ומעל ה-2 גרם חלבון לקילו. דעתכם? * קחו תמונה ככה על הדרך: |
![]() |
![]() |