|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברה ולילה טוב
יש מצב מישו פה יכול להשיג לי את הפרק של טופ גיר שבו הם בחנו את הבוגאטי וירון?(Bugatti Veyron) פשוט מכונית מדהימה,אין דברים כאלה ![]() 8,000 סמ"ק,1001 כ"ס,מ0 ל100 ב2.5 שניות,407 קמ"ש,מנוע W עם 16 בוכנות ו64 שסתומים.. אני חייב לראות את הפרק הזה,את הסקירה,ואת התחרות שעשו בינה לבין המטוס. זה היה פרק מספר חמש בעונה שבע. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() vhהיו מספר פעמים שהם בחנו אותה, פעם הקרב נגד ג'ימס וריצ'רד עם המטוס, פעם שהיה מבחן רגיל ופעם עם המטוס קרב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה,אני דיברתי על פרק מספר 5 בעונה 7 ועם כל הנתונים האלה,היא אפילו לא המכונית הכי מהירה שהייתה בתוכנית =\ יש מכונית לא זוכר ת'שם,עם 1012 כ"ס,430 קמ"ש,ולא זוכר את הנתונים :o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() זאת הבוגאטי שהגיעה ל-430 קמ"ש אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() fuck that's pretty quick.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי הקונקסיג לא מגיע למהירות כזאת
יש מצב שזה לנה מאנס
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה הקוניקסג מגיע ל400 קמש אבל היא מוגבלת ל320 אבל אני לא בטוח בזה אבל מה שבטוח היא לא עוברת את ה400
יש אוטו שקוראים לו אאודי לה מאנס (lE mans) ויש מצב שהוא עוקף את הבוגטי למרות שלפי מה שאני זוכר הוא לא היה בטופ גיר
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() למה אתה מתווכחים זאת הבוגאטי הגיעה ל-430 קמ"ש חפשו ביוטיוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() טעות שלי האאודי לא מגיע למהירות הזת בדקתי עכשו
מה שלא הורג אותך מחזק אותך!! אין לא יכול יש לא יכולה!! הכאב הוא זמני, הגאווה היא ניצחית!! BARCELONA נערך לאחרונה על ידי *DAVID*, 14-07-08 בשעה 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() זה קוניגסג בדוק, שהם בדקו אותה במסלול הם לא סיימו כי סטיג החליק לטייר וואל (אין ספוילר)
הקוניגסג על הנייר יותר מהירה וגם המציאות, גם יצאה גרסא חדשה שלה עם 1200 כ"ס משהו מטורף בוגאטי לא הגיע ל430, דבר ראשון כי הצמיגים לא מאפשרים את זה היא מגיע ל400 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תנו לעשות סדר
הבוגאטי מגיעה ל407 בדוק,זה המגבלה שלה,ואם היא נוסעת ככה רבע שעה ברצף,הלך המכונית,אבל גם אין אפשרות לדבר כזה כי אחרי 12 דקות נגמר הטנק. הקונקסיג היא המכונית השלישית הכי מהירה שהייתה אצלם או הרביעית,ועל המסלול עם הסיבובים היא הייתה יותר איטית ב0.1 שניות מהזונדה. המכונית שמגיעה ל430 זה לא הבוגאטי ולא לה מאן,זאת המכונית:Ascari A10 ולמי שרוצה הנה הזמנים של ההקפות בטופ גיר,אין לי מושג למה הבוגאטי לא שםhttp://www.bbc.co.uk/topgear/show/powerlaps.shtml ומראדונה תודה רבה אחי |
![]() |
![]() |