|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 304
כללי:: לא אתה זה בטוח!
גיל:: זקן מדי..
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() קראתי באיזשהו מקום שבחזה עוף יש כ6% שומן.
בבארץ בשר "רזה" נחשב מתחת ל10% שומן.. עכשיו אני בחיטוב ואני חושב לעבור לאכול בקר הבנתי שיש נתחים רזים כמו סינטה, פילה, שייטל, כתף, כף, אווזית שמכילים בין 2-5 אחוזי שומן.. מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים? ולהביא ערכים תזונתיים ל100 גרם חזה עוף ול100 גרם לאחד מחלקי בשר הבקר הרזה שציינתי פה שיכול לשמש תחליף? תודה רבה למי שיעזור! ![]() |
![]() |
![]() |