|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בואו נאמר שאני עושה דחיקת דאמבלים על ספה 8 חזרות כפול 4 סטים.
מה עדיף? לעשות 4 סטים עם אותו משקל שאני יודע מראש שאיתו אני בטוח אצליח לסיים עד הסוף את כל הסטים? או שעדיף להתחיל עם משקל כבד שלדוגמא אני אצליח לעשות איתו רק 2 סטים מלאים, ואז סט שלישי אני אצליח לעשות רק 6 חזרות וסט רביעי נגיד 4 חזרות? ואולי אם כבר משקל כבד שאני אצליח איתו רק 6 חזרות, אז אולי ב2 חזרות הנותרות אני אחליף לדאמבלים קצת יותר קלים שיתנו לי לסיים עוד 2 חזרות וככה לגמור 8 חזרות מלאות? ואז בסט הרביעי להחליף ליותר קלים ואז להשלים את ה4 כדי לסיים 8 חזרות ? אז מה עדיף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() עדיף שתפסיק לתסבך את עצמך ותילמד להיתאמן
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עוד חכם בלילה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה שלך? שאלתי שאלה, מה הקטע לענות כמו בנאדם? למה ישר לתקוף ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי אתה יכול לגוון, יש המון שיטות אימון אתה יכול לעשות פירמידה למשל סט ראשון אתה עושה 12 חזרות עם משקל a אחר כך סט שני 10 חזרות עם משקל b אחר כך 8 עם משקל c ואז 6 חזרות אחרונות עם משקל d.. ככה אתה יוצר גיוון ועובד על כל סיבי השריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא תוקף אף אחד פשוט כל ההודעה של תיסבוכים והיתעסקות בקקה במקום להתאמן כמו בן אדם
אין יותר טוב או פחות טוב יש מישתנה מאדם לאדם בהתאם למטרה לטכניקה של האימון לתוכנית למליון פרמטרים מתאים לך פרמידה תעשה פרמידה. מתאים לך סט רגיל תעשה רגיל מתאים לך דרופ תעשה דרופ מתאים סופר תעשה סופר
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם הייתי יודע מה זה סופר , פירמידה ודרופ ומה המטרות של כל אחד מהם אז כנראה שלא הייתי שואל את השאלה שלי מהתחלה....פעם ראשונה שאני נתקל במושגים הללו אשמח לדעת מה הם אומרים ומה מטרתם.
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() או קיי והינה אנחנו חוזרים להודעה הראשונה שלי שבה היתכוונתי שתילך לקרוא מאמרים ותילמד מהבסיס ולעומק את כל העניין ותכל להיתאמן כמו בן אדם זה לא שיש לי בעיה להסביר לך את המושגים אבל זה לא מה שיעזור לך כי חסר לך עוד ידע רב בנושא שאי אפשר להקיף אותו בפוסט אז בקיצור לך תיקרא מאמרים
הוכחה שאני לא מיתעצל להסביר לך דרופ סט:סט את בסופו מורידים מישקל וללא מנוחה ממשיכים לעוד סט סופר סט: סט בתרגיל מסויים אשר בסופו ללא מנוחה סט נוסף בתרגיל אחר על אותו קבוצת שריר או על שריר מנוגד פרמידה: פרמידה עולה- דוגמא 4,6,8,10,12 המיספרים מציינים את מיספר החזרות פרמידה יורדת - אותו דבר רק הפוך!
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
4 חזרות גם עובדות על סוג מסויים של סיבים
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל