|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 31 179 75 17% להערכתי ( יש לי יידע- אני גם מאמן)
מתאמן כבר שנתיים ללא שינוי ניכר קרוב לוודאי שבגלל התזונה מעוניין להתחיל תוכנית מסודרת אך האמת שמתקשה לחשב את ה bmr בשיכלול 11 שעות עבודה כמעצב שיער ועוד פעילויות יומיומיות הכוללות 4 אימונים מי שיוכל לעזור לי בחישוב אודה לו וכן לייעץ לי מה כדאי להתחיל חיטוב לרדת ל 10 %בערך שומן או מסה ואז ירידה באחוזי שומן תסתכלו בתמונה באלבומי התמונות תודה מראש נערך לאחרונה על ידי yaroni1980, 01-07-11 בשעה 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מסה...אין טעם להתחיל חיטוב
אתה תתחיל חיטוב תקרע את התחת תאבד חלק קטן/גדול תלוי בך ממסת השריר תגמור את החיטוב טאק חורף מה עשינו בגופה מחוטבת בחורף?שאלה טובה תן בראש במאסה עד לקראת סוף החורף תתחיל חיטוב בתיזמון שאתה מציב לעצמך כדי שתתחיל את הקיץ מחוטב ושרירי :] זאת דעתי לפחות חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה תמונת פרונט שיהיה יותר ברור הנתונים
וכך נוכל לעזור לך.. לפי ערכתי המשך מאסה חודש חודשיים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() יש תמונה באלבום תמונות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמה חודשים טובים של מאסה איטית איכותית וכמה שפחות צבירת נוזלים ושומן תוך הקפדה על תזונה ושילוב אירובי 3 פעמים בשבוע..86-87 קילו ואז נוכל להתחיל לדבר על חיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 31 179 75 17% להערכתי ( יש לי יידע- אני גם מאמן)
מתאמן כבר שנתיים ללא שינוי ניכר קרוב לוודאי שבגלל התזונה מעוניין להתחיל תוכנית מסודרת אך האמת שמתקשה לחשב את ה bmr בשיכלול 11 שעות עבודה כמעצב שיער ועוד פעילויות יומיומיות הכוללות 4 אימונים מי שיוכל לעזור לי בחישוב אודה לו וכן לייעץ לי מה כדאי להתחיל חיטוב לרדת ל 10 %בערך שומן או מסה ואז ירידה באחוזי שומן תסתכלו בתמונה באלבומי התמונות תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מייק יש לך טיפ לצבירה מופחתת של נוזלים?זה דיי מפריע :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אוטו ציון- חלקי חילוף למכוניות
חדר כושר: go active יהוד
|
![]() חיטוב רק חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: שחיף שלא עולה במשקל :-)
עוסק ב:: זנות
חדר כושר: בית הנוער ירושלים
|
![]() יפה!1!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חיטוב חיטוב חיטוב, אחוז שומן ?? | msi123 | גלריות הגולשים | 11 | 20-05-11 21:02 |
גב חיטוב :עד מתיי חיטוב 2010 (: | dror | גלריות הגולשים | 7 | 01-06-10 00:02 |