|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה... זה התפריט שלי.. קבלו קודם קצת פרטים עליי:
בן 18, 70 ק"ג, 1.84... עוד שלושה חודשים מתגייס( אללללהההה גולניייייייייייייייי) ואני רוצה להתחיל לעשות אימוני ריצות. אז ככה: ארוחת בוקר: • קוטג' או גבינה 5% • 4 פרוסות לחם רגיל. • ירק כלשהו. ארוחה 2 : • 200 ג' עופות – חזה הודו, חזה עוף, שווארמה, פסטרמה. • 2 כוסות אורז – עדיפות לאורז מלא • סלט ירקות ללא הגבלה ארוחה 3 : • 3 פרוסות לחם רגיל • כף גבינה/קוטג' גדושה • 1 פרי ארוחה 4 : • 2 חלבוני ביצה – חביתה או קשה • חצי קופסת גבינה/קוטג' • 3 פרוסות לחם רגיל • 2 ירקות ארוחה 5 לילה ממש לפני השינה: • קורנפלקס + שתי כוסות חלב. לפני אימון: פרי – בננה או תפוח. 140 גרם חלבון. 340 גרם פחמימות. 44 גרם שומן. 223.5 מ"ג כולסטרול. 9 גרם סיבים תזונתיים. * מדובר סה"כ על מינימום 2300 קלוריות. בגלל שאני יחסית רזה ואני הולך לרוץ המון אני ארזה עוד יותר... במנוחה מולחטת אני מוציא 1800 קלוריות. חשבתי לקנות את הגיינר Perfect 3000 .. כדי שישלים לי קלוריות ויתן לי פלוס רציני מאוד של קלוריות. המטרה היא אימוני ריצה ואחריהם סטים של בטן, שכיבות שמיכה, מקבילים, מתח וכול'... מצפה לעזרתכם.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מעט מדי קלוריות, פחמימות ושומנים, לדעתי. תבדוק כמה ההוצאה הקלורית היומית שלך, ולפי זה תבנה את התפריט שלך לא לפי השערות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
וותא על שטויות תתחיל לקרוא : http://israelbody.com/showthread.php?t=39074
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אממ לפי מחשבון BMR אני מוציא 1806 קלוריות במנוחה מוחלטת.. הכפלתי את זה ב 1.3 ויצא לי 2347 קלוריות. בגלל זה אני רוצה לקנות את perfect 3000 .. כדי שישלים לי קלוריות ויתן לי פלוס רציני בכל יום.
ומה עוד אני יכול להוסיף כדי שיעלה לי קלוריות? אשמח לעוד תגובות חברים.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
תקרא את כל המאמרים שכתובים בפוסט ששלחתי לך ... תעשה הכל לפי המדריכים תעלה לפה תפריט שהרכבת עם התיפריט כולל כל הנתונים לקבלת משוב .. ותפסיק לנסות לקצר את הדרך..
![]() |